Zmeur galben (Rubus idaeus Golden Bliss)

15,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000899
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare: 20-30 cm.

Livrare la ghiveci de productie P9. 

Zmeura galbenă (Rubus idaeus Golden Bliss) este o varietate de zmeură cu fructe galbene. Această plantă face parte din familia Rosaceae. Ea produce tufișuri cu tulpini înțepătoare și frunze verzi, de obicei alcătuite din trei sau cinci frunzulițe lobate. Fructele de zmeură galbenă sunt mici, rotunde și au o culoare galbenă sau aurie. Ele sunt dulci și aromate, cu o gustare plăcută și pot fi consumate proaspete sau folosite în diverse rețete culinare.

Sezon de Interes: Zmeura galbenă este deosebit de atrăgătoare în sezonul de vară, când fructele sale devin mature și sunt gata de recoltare.

Parfum: Fructele de zmeură galbenă au un parfum plăcut și aromat.

Utilizare: Fructele de zmeură galbenă sunt utilizate în principal în alimentație ca gustare proaspătă sau pentru a prepara gemuri, dulcețuri, prăjituri, clătite și alte deserturi. Ele sunt și o sursă bună de vitamine și antioxidanți. Pe lângă producția de fructe, tufișurile de zmeură galbenă pot fi folosite și ca elemente decorative în grădina dvs.

Plante care o pot însoți: În grădină, zmeura galbenă poate fi însoțită de alte plante fructifere sau de plante ornamentale pentru a crea un peisaj diversificat. Plantele cu flori și plantele perene pot oferi un cadru frumos pentru tufișurile de zmeură.

Îngrijire: Zmeura galbenă are nevoie de o expunere la soare pentru a produce fructe de calitate. Solul ar trebui să fie bine drenat și bogat în substanțe nutritive. Este important să tăiați tufișurile de zmeură galbenă în fiecare primăvară pentru a încuraja creșterea sănătoasă și producția de fructe. Asigurați-vă că plantele sunt udate în mod regulat, în special în perioadele secetoase.

Zmeura galbenă este o adiție delicioasă pentru grădina dvs. și vă va răsfăța cu fructe dulci și aromate în timpul sezonului de vară.

Detalii

SKU
10000899
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
fructifere
Culoare frunze
verde
Utilizare
gradina
Sezon interes
toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
1 m
Inaltime maturitate
1 m
Forma
tufa
Culoare flori
alb

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review