NOU

Zmeur galben (Rubus idaeus All Gold)

16,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001465
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare: 20-30 cm.

Livrare la ghiveci de productie P9. 

Zmeura galbenă (Rubus idaeus 'All Gold') este o varietate de zmeur cunoscută pentru fructele sale de culoare galbenă strălucitoare. Tulpinile de zmeur 'All Gold' sunt de obicei de culoare verde deschis, iar frunzele sale sunt de culoare verde închis, având o textură ușor pufoasă. Plantele de zmeur 'All Gold' cresc sub formă de tufiș și pot atinge o înălțime de aproximativ 1,5-2 metri atunci când sunt cultivate corespunzător.

Descriere și Caracteristici: Fructele de zmeur 'All Gold' sunt de culoare galbenă aurie și au un gust dulce și aromat. Acestea sunt mai puțin acide decât fructele de zmeur obișnuite de culoare roșie. Sunt recunoscute pentru gustul lor delicios și aroma lor plăcută. 

Perioada de Culegere: Fructele de zmeur galben 'All Gold' sunt gata de recoltat în general în lunile iulie și august, în funcție de climă și de condițiile de creștere.

Îngrijire: Zmeura 'All Gold' preferă să fie plantată într-un loc însorit sau cu semiumbră. Cu cât primește mai multă lumină, cu atât fructele vor fi mai dulci. Solul ar trebui să fie bine drenat și bogat în substanțe nutritive. Adăugarea de compost sau materie organică în sol înainte de plantare poate îmbunătăți randamentul culturii. Asigurați-vă că planta de zmeur 'All Gold' primește suficientă apă, în special în timpul perioadelor secetoase sau în timpul dezvoltării fructelor. Evitați umezirea excesivă, deoarece rădăcinile zmeurului pot fi sensibile la putrezire. Tăierea zmeurului este importantă pentru a îndepărta tulpinile moarte sau bolnave și pentru a încuraja creșterea și dezvoltarea sănătoasă a ramurilor noi care vor produce fructe în anul următor. Tăierea corectă poate crește randamentul și calitatea recoltei.

Utilizare în Grădină: Zmeura 'All Gold' poate fi plantată în grădini de fructe, dar poate fi, de asemenea, crescută cu succes în ghivece sau containere mari pentru cei care au spațiu limitat. Este o plantă fructiferă ușor de crescut și este potrivită pentru grădinarii începători. Fructele galbene pot fi consumate proaspete sau folosite în diverse rețete, cum ar fi gemuri, jeleuri, prăjituri sau chiar pentru decorarea deserturilor. Zmeura 'All Gold' adaugă o notă de culoare frumoasă în grădină și poate atrage polenizatori precum albinele.

Zmeura galbenă 'All Gold' este o varietate delicioasă și ușor de crescut, cu fructe galbene dulci și aromate. Cu puțină îngrijire corespunzătoare, veți putea bucura de recolte bogate de zmeură galbenă în grădina dumneavoastră.

Detalii

SKU
00001465
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
fructifere
Culoare frunze
verde
Utilizare
gradina
Sezon interes
toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
1 m
Inaltime maturitate
1 m
Forma
tufa
Culoare flori
alb

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review