15%

Zambile violet (Hyacinthus Woodstock)

2,97 RON 3,50 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000789
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 18/19

Zambilele Woodstock sunt flori vibrante și atractive, cu o nuanță profundă de violet închis. Zambilele Woodstock sunt plante perene, cultivate din bulbi, care produc flori în formă de clopot, cu petale într-un violet intens sau violet închis. Florile au o formă gratioasă și sunt înconjurate de frunze subțiri și alungite.

Caracteristici: Această specie de zambile se remarcă prin culoarea lor puternică și vibrantă de violet închis. Planta crește până la o înălțime de aproximativ 15-20 cm și produce flori de dimensiuni medii, cu diametrul de aproximativ 3-5 cm. Fiecare bulb poate genera mai multe flori, oferind un efect vizual impresionant.

Sezon de interes: Zambilele Woodstock înfloresc în mod obișnuit în primăvară, de obicei în lunile aprilie și mai. Aceasta este perioada în care grădina se umple de culori vibrante și zambilele aduc o notă de prospețime și intensitate.

Parfum: Zambilele Woodstock au un parfum subtil și delicat, cu accente florale ușoare. Parfumul lor este adesea perceput în timpul serilor răcoroase sau în apropierea florilor înflorite.

Utilizare: Această specie de zambile este adesea cultivată în grădini pentru a aduce o notă de culoare intensă și atrăgătoare. Zambilele Woodstock pot fi utilizate în granițe, borduri, înfloriri masive sau chiar în ghivece și jardiniere. Ele adaugă un accent vibrant și spectaculos în peisajul exterior.

Plante care o pot însoți: Zambilele Woodstock se combină frumos cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, lalelele, muscariile și brândușele. Aceste combinații vor crea un efect vizual armonios și vor adăuga diversitate și frumusețe în grădină.

Forțarea înfloririi: Pentru a forța înflorirea zambilelor Woodstock în afara sezonului lor obișnuit, se poate aplica tehnica de preînregistrare a bulbilor într-un mediu rece pentru o perioadă de câteva săptămâni, urmată de plantarea lor în ghivece și crearea unor condiții adecvate de temperatură și lumină.

Zambilele Woodstock aduc o notă puternică și vibrantă de violet închis în grădină și adaugă un farmec și o atracție aparte peisajului. Aceste flori atrăgătoare și parfumate pot fi utilizate în diverse moduri pentru a crea un decor primăvăratic frumos.

Detalii

SKU
00000789
Categorii
Greutate
0.02 kg
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, ghiveci, jardiniere
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
19+
Bulbi
Zambile
Inaltime
25 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
mov

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review