Zambile roșii (Hyacinthus Jan Bos)

3,50 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000793
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diamteru bulb: 19+

Zambilele Jan Bos sunt flori frumoase și vibrante, cu o nuanță intensă de roșu. Zambilele Jan Bos sunt plante perene, cultivate din bulbi, care produc flori în formă de clopot, cu petale într-un roșu strălucitor. Florile au o formă atrăgătoare și sunt înconjurate de frunze subțiri și alungite.

Caracteristici: Această specie de zambile se remarcă prin culoarea lor intensă de roșu. Planta crește până la o înălțime de aproximativ 15-20 cm și produce flori de dimensiuni medii, cu diametrul de aproximativ 3-5 cm. Fiecare bulb poate da naștere la mai multe flori, oferind un efect vizual impresionant.

Sezon de interes: Zambilele Jan Bos înfloreșc în mod obișnuit în primăvară, de obicei în lunile aprilie și mai. Acesta este momentul în care grădina se umple de culori vibrante și zambilele aduc un sentiment de bucurie și vitalitate.

Parfum: Zambilele Jan Bos au un parfum subtil și dulce, cu accente florale delicate. Parfumul lor poate fi remarcat mai ales în aerul răcoros al dimineții sau în timpul serilor liniștite.

Utilizare: Această specie de zambile este adesea cultivată în grădini pentru a aduce o notă de culoare intensă și veselă. Zambilele Jan Bos pot fi utilizate în granițe, borduri, înfloriri masive sau chiar în ghivece și jardiniere. Ele adaugă un accent vibrant și atrăgător în peisajul exterior.

Plante care o pot însoți: Zambilele Jan Bos se combină bine cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, lalelele, muscariile și brândușele. Aceste combinații vor crea un efect vizual plin de viață și vor adăuga diversitate și frumusețe în grădină.

Fortarea înfloririi: Pentru a forța înflorirea zambilelor Jan Bos în afara sezonului lor obișnuit, se poate aplica tehnica de preînregistrare a bulbilor într-un mediu rece pentru o perioadă de câteva săptămâni, urmată de plantarea lor în ghivece și crearea unor condiții adecvate de temperatură și lumină.

Zambilele Jan Bos aduc o notă vibrantă de roșu în grădină și adaugă un farmec și o energie aparte peisajului. Aceste flori atrăgătoare și parfumate pot fi utilizate în diverse moduri pentru a crea un decor primăvăratic impresionant.

Detalii

SKU
00000793
Categorii
Greutate
0.05 kg
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, ghiveci, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
19+
Bulbi
Zambile
Inaltime
25 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
rosu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review