Zambile portocalii (Hyacinthus Gipsy Queen)

3,50 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000788
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 19+

Zambilele Gipsy Queen sunt flori elegante și atrăgătoare, cu o nuanță distinctivă de portocaliu.Zambilele Gipsy Queen sunt plante perene, cultivate din bulbi, care produc flori în formă de clopot, cu petale într-un portocaliu aprins. Florile au o formă gratioasă și sunt înconjurate de frunze subțiri și alungite.

Caracteristici: Această specie de zambile se remarcă prin culoarea lor vibrantă de portocaliu. Planta crește până la o înălțime de aproximativ 15-20 cm și produce flori de dimensiuni medii, cu diametrul de aproximativ 3-5 cm. Fiecare bulb poate genera mai multe flori, oferind un efect vizual deosebit.

Sezon de interes: Zambilele Gipsy Queen înfloreșc în mod obișnuit în primăvară, de obicei în lunile aprilie și mai. Aceasta este perioada în care grădina se va umple de culori vibrante și zambilele vor aduce o notă de prospețime și vitalitate.

Parfum: Zambilele Gipsy Queen au un parfum subtil și dulce, cu note florale delicate. Parfumul lor poate fi remarcat în aerul răcoros al dimineții sau în timpul serilor liniștite.

Utilizare: Această specie de zambile este adesea cultivată în grădini pentru a aduce o notă de culoare intensă. Zambilele Gipsy Queen pot fi folosite în granițe, borduri, înfloriri masive sau chiar în ghivece și jardiniere. Ele adaugă o notă de căldură și vivacitate în peisajul exterior.

Plante care o pot însoți: Zambilele Gipsy Queen se combină bine cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, lalelele, muscariile și brândușele. Aceste combinații vor crea un efect vizual plin de viață și vor adăuga diversitate și frumusețe în grădină.

Fortarea înfloririi: Pentru a forța înflorirea zambilelor Gipsy Queen în afara sezonului lor obișnuit, se poate aplica tehnica de preînregistrare a bulbilor într-un mediu rece pentru o perioadă de câteva săptămâni, urmată de plantarea lor în ghivece și crearea unor condiții adecvate de temperatură și lumină.

Zambilele Gipsy Queen aduc o notă vibrantă de portocaliu în grădină și adaugă farmec și căldură peisajului. Aceste flori atrăgătoare și parfumate pot fi utilizate în diverse moduri pentru a crea un decor primăvăratic impresionant.

Detalii

SKU
00000788
Categorii
Greutate
0.05 kg
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
gradina, jardiniere
Pozitie
borduri, semiumbra, soare
Diametru bulb
19+
Bulbi
Zambile
Inaltime
25 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
portocaliu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review