Zambile moțate (Muscari Armeniacum)

0,50 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000847
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 8/9

Muscari Armeniacum, cunoscută și sub numele de "Zambile moțate, este o plantă bulburoasă de primăvară apreciată pentru frumusețea și parfumul său distinctiv. Muscari Armeniacum este o plantă mică, bulburoasă, care produce flori mici, în formă de clopot. Florile sunt grupate în inflorescențe dense, cilindrice, care ajung la înălțimea de aproximativ 10-20 cm. Florile au o culoare albastru-violet intens, iar frunzișul este verde închis și îngust.

Caracteristici: Muscari Armeniacum este recunoscută pentru florile sale delicate și pentru parfumul intens de iasomie sau strugure. Această plantă are un aspect compact și formează grupuri dense de flori, adăugând o notă de culoare și vitalitate în grădină.

Sezon de interes: Muscari Armeniacum înflorește în timpul primăverii, de obicei în lunile martie și aprilie. Este una dintre primele plante care înfloresc în sezonul de primăvară, aducând o notă de prospețime și culoare în grădină.

Parfum: Florile Muscari Armeniacum emana un parfum intens și dulce, asemănător cu cel al iasomiei sau strugurilor. Acest parfum plăcut atrage insectele polenizatoare și adaugă o notă olfactivă deosebită în grădină.

Utilizare: Muscari Armeniacum este potrivită pentru plantarea în grădini, borduri, rocarii și containere. Aceasta poate fi folosită în grupe sau ca bordură pentru a adăuga un efect de masă de culoare în grădină. Florile sale pot fi, de asemenea, utilizate în aranjamente florale proaspete sau uscate.

Plante care o pot însoți: Muscari Armeniacum poate fi însoțită de alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, zambilele, lalelele și crizantemele. Aceasta creează combinații armonioase și pline de culoare în grădină.

Detalii

SKU
10000847
Categorii
Greutate
0.01 kg
Caracteristica
parfumate
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
aranjamente, borduri, flori taiate, ghivece, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
8/9
Bulbi
Diverse
Inaltime
15 cm
Perioada inflorire
inceputul primaverii
Culoare flori
albastru

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review