Zambile albastre (Hyacinthus Blue Jacket)

4,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000792
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diamteru bulb: 19+

Hyacinthus Blue Jacket sunt flori frumoase și distincte, cu o nuanță vibrantă de albastru. Zambilele Blue Jacket sunt plante perene, cultivate din bulbi, care produc flori în formă de tubulară, cu petale într-un albastru intens. Florile au o formă distinctivă în formă de clopot și sunt înconjurate de frunze subțiri și alungite.

Caracteristici: Această specie de zambile se remarcă prin culoarea lor intensă de albastru. Planta crește până la o înălțime de aproximativ 15-20 cm și produce flori de dimensiuni medii, cu diametrul de aproximativ 3-5 cm. Fiecare bulb poate genera mai multe flori, oferind un efect vizual deosebit.

Sezon de interes: Zambilele Blue Jacket înfloreșc în mod obișnuit în primăvară, în special în lunile aprilie și mai. Aceasta este perioada în care grădina se va umple de culori vibrante și zambilele vor aduce un sentiment de proaspătătate și bucurie.

Parfum: Zambilele Blue Jacket au un parfum subtil și dulce, care adaugă o notă plăcută în grădină. Parfumul lor poate fi remarcat mai ales în timpul serilor răcoroase și a brizei ușoare.

Utilizare: Această specie de zambile este adesea cultivată în grădini pentru a aduce o notă de culoare și prospețime. De asemenea, zambilele Blue Jacket pot fi folosite în aranjamente florale proaspete sau uscate, adăugând un accent frumos în buchete și aranjamente decorative.

Plante care o pot însoți: Zambilele Blue Jacket se asociază bine cu alte flori de primăvară, cum ar fi narcisele, lalelele, muscariile și brândușele. Aceste combinații vor crea un efect vizual plin de viață și vor adăuga diversitate și frumusețe în grădină.

Fortarea înfloririi: Pentru a forța înflorirea zambilelor Blue Jacket în afara sezonului lor obișnuit, se poate aplica tehnica de preînregistrare a bulbilor într-un mediu rece pentru o perioadă de câteva săptămâni, urmată de plantarea lor în ghivece și crearea unor condiții corespunzătoare de temperatură și lumină.

Zambilele Blue Jacket aduc o notă distinctivă de albastru în grădină și aduc bucurie primăverii. Aceste flori elegante și parfumate pot fi utilizate în diverse moduri pentru a crea un peisaj frumos și atrăgător.

Detalii

SKU
00000792
Categorii
Greutate
0.05 kg
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, ghiveci, jardiniere
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
19+
Bulbi
Zambile
Inaltime
25 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
albastru

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review