Viorele (Scilla Siberica)

0,60 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000851
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 6/7

Viorelele (Scilla siberica) sunt flori perene delicate și frumoase, cunoscute și sub denumirea de Scilla sau Stea de Argint. Viorelele au flori mici, în formă de steluță, care sunt de obicei de culoare albastră sau mov-violet. Acestea sunt grupate în inflorescențe sub formă de raceme și apar înainte ca frunzele să se dezvolte complet. Frunzele sunt înguste și lanceolate, de culoare verde închis. Planta formează ciorchini densi de flori care oferă un aspect fermecător în grădină.

Caracteristici: Viorelele sunt caracterizate de flori delicate, care pot fi de culoare albastră intensă sau mov-violet. Ele au o înălțime mică, de aproximativ 10-15 cm, și formează tufișuri compacte. Aceste flori perene se înmulțesc în mod natural și se răspândesc ușor în grădină.

Sezon de interes: Viorelele înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile martie și aprilie. Ele sunt printre primele flori care apar în grădină, aducând o notă de culoare în peisajul primăvăratic.

Parfum: Viorelele nu au un parfum puternic, dar pot emana un miros subtil și plăcut.

Utilizare: Viorelele sunt potrivite pentru grădini, borduri, rocarii și spații înierbate. Ele pot fi plantate în grupuri sau pot fi utilizate ca plante solitare. De asemenea, pot fi cultivate în ghivece și containere. Viorelele sunt populare și înfloriri de primăvară în interior, aducând un strop de prospețime în case și birouri.

Plante care le pot însoți: Viorelele se potrivesc de minune cu alte flori de primăvară, cum ar fi zambilele, lalelele, narcisele și muscariile. Această combinație de flori poate crea un efect vizual captivant și diversificat în grădină.

Viorelele (Scilla siberica) sunt flori delicate și fermecătoare, care aduc o notă de culoare în grădina ta în timpul primăverii. Cu flori lor frumoase în formă de steluță și culoarea lor distinctivă, acestea sunt o alegere excelentă pentru a adăuga un farmec natural și primăvăratic în peisajul tău.

Detalii

SKU
10000851
Categorii
Greutate
0.01 kg
Caracteristica
pitice
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
aranjamente, borduri, flori taiate, ghivece, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
6/7
Bulbi
Diverse
Inaltime
20 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
albastru

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review