Veronica roz (Veronica spi. Rose zwerg)

9,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000733
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare: 5-20 cm.

Modul de livrare: ghiveci.

Veronica Rose Zwerg (Veronica spi. Rose zwerg) este o varietate de Veronica, o plantă perenă cunoscută pentru frunzele sale strălucitoare și flori atractive. Veronica Rose Zwerg este o plantă mică și compactă, cu o înălțime de aproximativ 15-20 centimetri și o lățime de aproximativ 20-25 centimetri. Are frunze mici, ovale și strălucitoare, care creează un covor dens de culoare verde închis.

Caracteristici: Această varietate de Veronica are flori roz în formă de spicuri care se înalță deasupra frunzelor. Florile sunt atrăgătoare pentru albine și alte insecte polenizatoare, făcând din Veronica o plantă utilă pentru grădinile care susțin biodiversitatea.

Sezon de interes: Veronica Rose Zwerg înflorește în vara târziu, de obicei în luna iulie și august, oferind un spectacol de culori roz pe parcursul acestui sezon.

Utilizare: Datorită dimensiunii sale reduse, Veronica Rose Zwerg este ideală pentru a fi plantată în grădinile de bordură, rocarii sau grădini alpine. Poate fi, de asemenea, utilizată pentru a umple spații goale în grădină sau pentru a forma borduri colorate în jurul altor plante perene.

Plante care o pot însoți: Veronica Rose Zwerg se asociază bine cu alte plante perene cu flori de culoare roz, violet sau alb, precum și cu alte plante cu frunze strălucitoare și atractive.

Veronica Rose Zwerg este o plantă perenă frumoasă și ușor de întreținut, care adaugă un interesant element floral și de culoare în grădină. Datorită dimensiunii sale mici și aspectului său compact, această veronica este potrivită pentru o varietate de amenajări peisagistice și este o alegere populară în grădinile de mici dimensiuni sau în grădinile de rocarii.

Detalii

SKU
00000733
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
flori
Culoare frunze
verde
Utilizare
gradina, jardiniera, parc
Sezon interes
vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
40 cm
Inaltime maturitate
40 cm
Forma
rotund
Culoare flori
roz
Culoare planta
verde
Tip
Cu flori

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review