Veronica albastra (Veronica spicata Nana Blauteppich)

10,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001641
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare 10-20 cm.

Modul de livrare Ghiveci.

Veronica spicata Nana Blauteppich, cunoscută și sub numele de Veronica albastra, este o plantă perenă cu flori albastre care face parte din familia Plantaginaceae.

Descriere: Veronica spicata Nana Blauteppich este o plantă perenă mică, cu o înălțime de aproximativ 20-30 cm și o lățime de 30-40 cm. Are frunze mici, alungite și păroase, care sunt de culoare verde închis. Florile sunt de culoare albastră intensă și sunt dispuse în inflorescențe în formă de știulete.

Caracteristici: Este o plantă tolerantă la secetă și cu creștere rapidă. Înflorește timpuriu în sezonul estival, iar florile sale sunt adesea vizitate de albine și fluturi.

Sezon de interes: Veronica spicata Nana Blauteppich este o plantă de grădină perenă care înflorește în lunile iunie și iulie.

Utilizare: Veronica spicata Nana Blauteppich este foarte populară în grădinile de flori și este folosită adesea pentru a acoperi zonele între alte plante perene mai mari. Este potrivită și pentru granițe și rocării. Se poate dezvolta și în condiții de sol umed, așa că poate fi folosită și în grădinile de apă.

Plante care o pot însoți: Veronica spicata Nana Blauteppich se poate asocia cu alte plante perene de grădină, cum ar fi Echinacea, Salvia, Geranium, Delphinium și Hosta. De asemenea, se pot asocia cu plante cu flori de primăvară, cum ar fi lalele, narcise și zambile pentru a crea un efect de înflorire prelungită în grădină.

Detalii

SKU
00001641
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
flori
Culoare frunze
verde
Utilizare
gradina, jardiniera, parc
Sezon interes
vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
30 cm
Inaltime maturitate
30 cm
Forma
rotund
Culoare flori
albastru

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review