Tuia holmstrup (Thuja occ. Holmstrup) ghiveci 2 l

20,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000706
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare: 30-40 cm.

Modul de livrare: ghiveci 2 l.

Thuja occidentalis 'Holmstrup' este o varietate de tuia cu un aspect compact și conic. Tuia 'Holmstrup' este un arbust cu o formă conică strânsă și compactă. Crește la o înălțime medie de aproximativ 1,5-2 metri și are o lățime de 0,6-1 metru. Frunzele sale sunt mici și verzi închis, persistente pe tot parcursul anului. Tulpinile și ramurile sale sunt dens împachetate, formând o coroană densă și de aspect uniform.

Caracteristici: Această varietate de tuia se remarcă prin forma sa compactă și conică, ceea ce o face potrivită pentru spații mai restrânse sau pentru a fi utilizată ca gard viu. Este o plantă rezistentă și adaptabilă, care poate tolera bine tunderea și modelarea. Frunzele sale persistente și coroana densă oferă un aspect verde intens și aspect plăcut în peisaj.

Sezon de interes: Tuia 'Holmstrup' este atractiv pe tot parcursul anului. Frunzele sale persistente își păstrează culoarea verde închis pe timpul iernii, oferind un fundal frumos și constant în grădină. În timpul sezonului de creștere, planta poate produce conuri mici de culoare maro, care contribuie la aspectul decorativ.

Utilizare: Această varietate de tuia este adesea utilizată în peisagistică ca gard viu, gard perimetral sau pentru a defini granițele grădinii. Datorită formei sale compacte și creșterii lente, este potrivită și pentru spații mai restrânse, precum terase sau balconuri. Poate fi, de asemenea, plantată ca exemplar solitar sau în grupuri pentru a crea puncte focale în grădină.

Plante care o pot însoți: Tuia 'Holmstrup' se poate asocia cu o varietate de plante perene și arbuști pentru a completa aspectul său conic și verde. Unele exemple de plante care pot însoți această tuia includ plante cu flori colorate sau frunze deosebite, cum ar fi Heuchera, Hosta, Rudbeckia sau Lavandula. Este important să se aleagă plante care tolerează condițiile de creștere similare și care se completează reciproc în ceea ce privește textura și culoarea frunzelor sau florilor.

Detalii

SKU
00000706
Categorii
Greutate
1 kg
Caracteristica
gard viu, vesnic verde
Culoare frunze
verde
Utilizare
gard viu, gradina, parc
Sezon interes
iarna, primavara, toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
1.5 m
Inaltime maturitate
4 m
Gard viu
Gard viu
Forma
columnar
Culoare planta
verde
Tip
Vesnic verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review