Tuia columnara ( Thuja columna)

12,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000312
Cum te putem ajuta?

Descriere

Dimensiunea de livrare 20 cm.

Livrare la ghiveci.

Tuia columnară este o varietate de tuia cu o creștere verticală, în formă de coloană sau piramidală. Tuia columnară are un obicei de creștere vertical și îngust, ceea ce o face ideală pentru spațiile limitate sau pentru cei care doresc un element vertical în grădină. Această tuia poate crește la înălțimi impresionante, de obicei între 4 și 12 metri, în funcție de condițiile de creștere și de specia exactă. În general, tuia columnară are o lățime redusă, în special în tinerețe, permițându-i să se potrivească în spații înguste.

Descriere și Caracteristici: Frunzele sale sunt de obicei de culoare verde închis sau verde închis, asemănătoare acelor de pin, și sunt persistente, adică rămân verzi tot timpul anului.

Îngrijire: Tuia columnară preferă un sol bine drenat și ușor acid, dar poate tolera o gamă variată de tipuri de sol, de la nisipos la argilos. Această tuia preferă să fie plantată în plin soare sau într-o locație cu lumină parțială. În primii doi ani de la plantare, asigurați-vă că solul rămâne bine udat. După ce devine stabilă, tuia este în general rezistentă la secetă și nu necesită udări frecvente. Este benefic să hrăniți tuiile columnare cu îngrășăminte echilibrate în primăvară. Tuia columnară este ușor de modelat și tăiat. Puteți să o tăiați pentru a menține forma dorită sau pentru a reduce înălțimea.

Utilizare în Peisagistică: Datorită formei sale verticale sau piramidale, tuia columnară este adesea utilizată pentru a crea garduri vii sau pentru a delimita granițele proprietății. Poate fi plantată ca un punct focal în grădină sau în spatele unor flori sau arbuști mai mici pentru a oferi un cadru vertical. Este potrivită pentru spații urbane mici sau curți cu spațiu limitat, unde o înălțime verticală poate adăuga interes și structură.

Tuia columnară este o specie de tuia cu o formă verticală și îngustă, care este apreciată pentru aspectul său elegant și versatilitatea în peisagistică. Cu îngrijire adecvată, poate deveni o parte atractivă a peisajului grădinii dumneavoastră.

Detalii

SKU
00000312
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
vesnic verde
Culoare frunze
verde
Utilizare
gard viu, gradina, parc
Sezon interes
iarna, primavara, toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
1 m
Inaltime maturitate
5 m
Gard viu
Gard viu
Forma
columnar
Culoare planta
verde
Tip
Vesnic verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review