Tuia brabant (Thuja occ. Brabant) 140-160 cm

70,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000818
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare: 140-160 cm.

Livrare la ghiveci.

Thuja occidentalis 'Brabant', cunoscută și sub numele de tuia occidentală 'Brabant', este o specie de conifer din familia Cupressaceae. Tuia 'Brabant' este un arbust sau un copac conifer cu frunzele perene și un trunchi drept. Are o coroană conică sau coloană, cu ramuri orizontale și frunze moi, verzi. Frunzele sale sunt aplatizate, în formă de evantai și au o textură fină.

Caracteristici: Această varietate de tuia occidentală se remarcă prin rezistența sa la ger și la poluare. Este o plantă viguroasă, cu creștere rapidă și o durată de viață lungă. Frunzele sale sunt persistente și rămân verzi în toate anotimpurile. Este o specie adaptabilă și se dezvoltă bine într-o varietate de soluri și condiții de creștere.

Sezon de interes: Tuia 'Brabant' este atractivă pe tot parcursul anului, datorită frunzelor sale persistente și verzi. În plus, în timpul sezonului de primăvară și vară, poate dezvolta conuri mici de culoare brună.

Utilizare: Această varietate de tuia occidentală este utilizată frecvent în peisagistică pentru formarea de garduri vii, garduri de protecție sau elemente decorative în grădini și peisaje. Datorită creșterii rapide și a formei sale conice, este ideală pentru a crea garduri verzi dense și pentru a oferi intimitate în grădina dumneavoastră. De asemenea, poate fi utilizată ca plantă solitară sau în grupuri.

Plante care o pot însoți: Tuia 'Brabant' poate fi însoțită de alte plante de talie medie sau mare care tolerează umbra parțială, cum ar fi arbustii ornamentali, arbuștii cu flori sau perenele. Unele exemple de plante care pot însoți tuia occidentală includ Rhododendron, Hydrangea, Viburnum, Cornus sau Hosta. Aceste plante pot adăuga varietate și culoare în grădina în care se află tuia occidentală 'Brabant'.

Detalii

SKU
10000818
Categorii
Greutate
7 kg
Caracteristica
gard viu, vesnic verde
Culoare frunze
galben, verde
Utilizare
gard viu, gradina, parc, solitar
Sezon interes
iarna, primavara, toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
3 m
Inaltime maturitate
5 m
Gard viu
Gard viu
Forma
columnar
Culoare planta
verde
Tip
Vesnic verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review