Trifoi norocos (Oxalis Iron Cross)

0,25 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000848
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 5+

Oxalis Iron Cross, cunoscută și sub denumirea de Trifoi norocos, este o plantă perenă din familia Oxalidaceae. Oxalis Iron Cross are frunze distincte, în formă de trifoi, cu un aspect atrăgător. Acestea sunt de obicei verzi, cu o pată în formă de cruce de culoare roșu-maroon în centrul fiecărei frunze. În timpul înfloririi, planta produce flori mici, roz sau alb-gălbui, care adaugă un farmec suplimentar.

Caracteristici: Caracteristica distinctivă a Oxalis Iron Cross este paternul de cruce de pe frunzele sale, care îi conferă un aspect atrăgător și deosebit. Această plantă are un aspect compact și formează tufișuri mici.

Sezon de interes: Oxalis Iron Cross înflorește în general în timpul primăverii și al verii, dar poate avea înfloriri sporadice și în alte perioade ale anului. Frunzele sale cu aspect decorativ sunt vizibile pe parcursul întregului sezon de creștere.

Utilizare: Această plantă este adesea utilizată ca plantă ornamentală în grădini, borduri și containere. De asemenea, poate fi crescută ca plantă de interior, datorită aspectului său decorativ. Oxalis Iron Cross este apreciată pentru frunzele sale interesante și pentru contrastul pe care îl adaugă în aranjamentele de grădină sau de interior.

Plante care o pot însoți: Oxalis Iron Cross se potrivește bine în combinație cu alte plante perene, flori de primăvară sau alte specii de Oxalis. Poate fi folosită ca plantă însoțitoare în grădini, adăugând un aspect interesant și un contrast frumos cu alte plante.

Detalii

SKU
10000848
Categorii
Greutate
0.01 kg
Caracteristica
pitice
Parfum
nu
Culoare frunze
maro, verde
Utilizare
aranjamente, borduri, flori taiate, ghivece, jardiniere
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
5/+
Bulbi
Diverse
Inaltime
20 cm
Perioada inflorire
sfarsitul primaverii
Culoare flori
roz

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review