Trandafir pitic rosu (Rosa Rote the Fairy) 10 cm

12,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 01000015
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltime de livrare: 10-20 cm.

Modul de livrare: ghiveci.

Trandafirul pitic roșu, cunoscut și sub numele de Rosa 'Rote the Fairy', este o varietate de trandafir compact și târâtor, cu flori mici și de culoare roșie. Rosa 'Rote the Fairy' are o creștere compactă și târâtoare, cu tulpini flexibile și frunze de culoare verde închis. Florile sale sunt mici, având aproximativ 2-3 centimetri în diametru, și prezintă petale de culoare roșie intensă. Acestea se dezvoltă abundent pe planta și formează ciorchini decorative.

Caracteristici: Trandafirul pitic roșu face parte din familia Rosaceae și este o varietate rezistentă și viguroasă. Are o înflorire abundentă și poate rezista la temperaturi scăzute. Este un trandafir compact, care ajunge la o înălțime de aproximativ 30-40 de centimetri.

Sezon de interes: Rosa 'Rote the Fairy' înflorește în sezonul cald, de obicei în perioada de mijloc a primăverii până la sfârșitul verii. Florile sale de culoare roșie intensă adaugă un element vibrant și atractiv în grădini și peisaje.

Parfum: Florile trandafirului pitic roșu pot avea un parfum delicat și dulce, specific trandafirilor. Aroma lor subtilă poate aduce o notă plăcută în grădina dvs. și poate atrage insectele polenizatoare.

Utilizare: Datorită dimensiunii sale compacte și creșterii târâtoare, Rosa 'Rote the Fairy' este potrivită pentru utilizarea în ghivece și containere, precum și pentru borduri și granițe. Este ideală pentru grădini de dimensiuni mici sau pentru amenajări pe terase și balcoane. De asemenea, poate fi folosită pentru a acoperi solul în spațiile goale din grădină.

Plante care o pot însoți: Trandafirul pitic roșu se poate asocia cu alte plante perene sau anuale care completează aspectul său și adaugă diversitate în grădină. Plantele cu flori mici și colorate, cum ar fi veronicile sau gazaniile, pot crea un contrast frumos cu florile roșii ale trandafirului. De asemenea, plantele cu frunze de culori contrastante, cum ar fi Heuchera 'Palace Purple' sau Sedum 'Autumn Joy', pot crea o combinație atrăgătoare.

Trandafirul pitic roșu (Rosa 'Rote the Fairy') este o varietate compactă și târâtoare de trandafir, cu flori mici și de culoare roșie. Este o plantă rezistentă, cu o înflorire abundentă și parfum subtil. Este potrivită pentru grădini de dimensiuni mici, ghivece și containere, borduri și granițe. Prin frumusețea și aspectul său compact, adaugă un plus de eleganță și culoare în orice grădină.

Detalii

SKU
01000015
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
decorative, flori
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
ghivece, gradina, parc
Sezon interes
toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
70 cm
Inaltime maturitate
60 cm
Forma
arbust
Culoare flori
rosu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review