Trandafir pitic galben (Rosa Yellow Fairy) ghiveci 2 l

25,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001223
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inălțime la livrare: 20-30 cm.

Modalitate de livrare: ghiveci 2 l.

Trandafirul pitic galben, cunoscut și sub numele de Rosa 'Yellow Fairy', este o varietate de trandafir pitic cu flori mici și galbene. Rosa 'Yellow Fairy' este o plantă compactă și târâtoare, cu tulpini flexibile și frunze de culoare verde închis. Florile sale sunt mici, de aproximativ 2-3 centimetri în diametru, și au petale galbene strălucitoare. Acestea apar abundent pe planta și formează ciorchini decorative.

Caracteristici: Trandafirul pitic galben face parte din familia Rosaceae și este o varietate rezistentă, cu o înflorire abundentă. Este o plantă perenă, care înflorește pe parcursul sezonului cald și poate rezista la temperaturi scăzute. Este un trandafir compact, care ajunge la o înălțime de aproximativ 30-40 de centimetri.

Sezon de interes: Rosa 'Yellow Fairy' înflorește în sezonul cald, de obicei în perioada de mijloc a primăverii până la sfârșitul verii. Florile sale galbene adaugă un element luminos și vibrant în grădini și peisaje, iar parfumul delicat poate fi o atracție suplimentară în timpul înfloririi.

Parfum: Florile trandafirului pitic galben pot avea un parfum delicat, dulce și floral, caracteristic trandafirilor. Acest parfum subtil poate aduce o notă plăcută în grădină și poate atrage insectele polenizatoare.

Utilizare: Datorită dimensiunii sale compacte și creșterii târâtoare, Rosa 'Yellow Fairy' este potrivită pentru utilizarea în ghivece și containere, precum și pentru borduri și granițe. Este ideală pentru grădini de dimensiuni mici sau pentru amenajări pe terase și balcoane. De asemenea, poate fi folosită pentru a crea efecte de grupe sau pentru a acoperi solul în spațiile goale din grădină.

Plante care o pot însoți: Trandafirul pitic galben se poate asocia cu alte plante perene sau anuale care completează aspectul său și adaugă diversitate în grădină. Plantele cu flori mici și colorate, cum ar fi veronicile sau gazaniile, pot crea un contrast frumos cu florile galbene ale trandafirului. De asemenea, plantele cu frunze de culori contrastante, cum ar fi Heuchera 'Purple Palace' sau Sedum 'Autumn Joy', pot crea o combinație atrăgătoare.

Trandafirul pitic galben (Rosa 'Yellow Fairy') este o varietate compactă și târâtoare de trandafir, cu flori mici și galbene. Este o plantă rezistentă, cu o înflorire abundentă și parfum subtil. Este potrivită pentru grădini de dimensiuni mici, ghivece și containere, borduri și granițe. Prin frumusețea și aspectul său compact, adaugă un plus de eleganță și strălucire în orice grădină.

Detalii

SKU
00001223
Categorii
Greutate
1.3 kg
Caracteristica
decorative, flori
Culoare frunze
verde
Utilizare
ghivece, gradina, parc
Sezon interes
toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
70 cm
Inaltime maturitate
60 cm
Forma
tufa
Culoare flori
galben
Culoare planta
verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review