Trandafir pitic alb (Rosa White Fairy) ghiveci 2 l

25,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000890
Cum te putem ajuta?

Descriere

Înălțime de livrare: 20-30 cm.

Modalitate de livrare: ghiveci 2 l.

Trandafirul pitic alb, cunoscut și sub numele de Rosa 'White Fairy', este o varietate compactă și târâtoare de trandafir, cu flori mici și delicate de culoare albă. Rosa 'White Fairy' prezintă o creștere compactă și răspândită, cu tulpini flexibile și frunze de culoare verde închis. Florile sale sunt mici, având aproximativ 2-3 centimetri în diametru, și sunt de culoare albă, cu petale delicate și frumos dispuse. Acestea se dezvoltă abundent pe planta și formează ciorchini atrăgători.

Caracteristici: Trandafirul pitic alb face parte din familia Rosaceae și este o varietate rezistentă și viguroasă. Are o înflorire generoasă și poate rezista la temperaturi scăzute. Este o plantă compactă, care ajunge la o înălțime de aproximativ 30-40 de centimetri.

Sezon de interes: Rosa 'White Fairy' înflorește în sezonul cald, de obicei în perioada de mijloc a primăverii până la sfârșitul verii. Florile sale de culoare albă oferă un aspect delicat și rafinat în grădini și peisaje.

Parfum: Florile trandafirului pitic alb pot avea un parfum subtil și dulce, specific trandafirilor. Aroma lor delicată poate aduce o notă plăcută în grădina dvs. și poate atrage insectele polenizatoare.

Utilizare: Datorită dimensiunii sale compacte și creșterii târâtoare, Rosa 'White Fairy' este potrivită pentru utilizarea în ghivece și containere, precum și pentru borduri și granițe. Este ideală pentru grădini de dimensiuni mici sau pentru amenajări pe terase și balcoane. De asemenea, poate fi folosită pentru a acoperi solul în spațiile goale din grădină.

Plante care o pot însoți: Trandafirul pitic alb se poate asocia cu alte plante perene sau anuale care completează aspectul său și adaugă diversitate în grădină. Plantele cu flori mici și colorate, cum ar fi veronicile sau gazaniile, pot crea un contrast frumos cu florile albe ale trandafirului. De asemenea, plantele cu frunze de culori contrastante, cum ar fi Heuchera 'Palace Purple' sau Sedum 'Autumn Joy', pot crea o combinație atrăgătoare.

Trandafirul pitic alb (Rosa 'White Fairy') este o varietate compactă și târâtoare de trandafir, cu flori mici și delicate de culoare albă. Este o plantă rezistentă, cu o înflorire generoasă și un parfum subtil. Este potrivită pentru grădini de dimensiuni mici, ghivece și containere, borduri și granițe. Prin frumusețea și aspectul său compact, adaugă un plus de eleganță și luminozitate în orice grădină.

Detalii

SKU
10000890
Categorii
Greutate
2 kg
Caracteristica
decorative, flori
Culoare frunze
verde
Utilizare
ghivece, gradina, parc
Sezon interes
toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
1 m
Inaltime maturitate
1 m
Forma
tufa
Culoare flori
alb
Culoare planta
verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review