Sedum telephium Seduction Rose Charm

11,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000839
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Livrare la ghiveci P9 

Inaltime de livrare 5-20 cm

Sedum telephium 'Seduction Rose Charm' este o plantă perenă succulentă cunoscută pentru frunzele sale cărnoase și flori atrăgătoare.

Descriere: are frunze groase, cărnoase, de culoare verde-albăstruie și formează tufe compacte. Florile sale sunt mici, cu petale roz sau roz-liliachii, grupate în inflorescențe plate și dense.

Caracteristici: Această varietate de sedum are o înălțime medie de aproximativ 30-45 de centimetri și o lățime de aproximativ 30-45 de centimetri. Are o creștere viguroasă și formează tufe densă, cu aspect atrăgător pe tot parcursul sezonului.

Sezon de interes: Sedum telephium 'Seduction Rose Charm' înflorește în sezonul de vară, de obicei în lunile iulie până în septembrie. În această perioadă, planta este acoperită cu flori roz-liliachii, aducând culoare și vitalitate în grădina dumneavoastră.

Utilizare: Această varietate de sedum este ideală pentru grădini de rocă, borduri, terase și jardiniere. Frunzele sale cărnoase și rezistente la secetă o fac potrivită pentru zonele cu soluri sărace și expuse la soare. De asemenea, poate fi utilizată ca plantă de acoperire a solului și în aranjamente florale uscate.

Plante care o pot însoți: Sedum telephium 'Seduction Rose Charm' poate fi însoțită de alte plante perene și succulente. Unele opțiuni potrivite includ alte varietăți de sedum, sempervivum, yucca și plantele de rozmarin. Asigurați-vă că alegeți plante care preferă aceleași condiții de creștere, cum ar fi expunerea la soare și un sol bine drenat.

Această plantă perenă atrăgătoare aduce un farmec unic și rezistență în grădina dumneavoastră și poate fi utilizată în diferite moduri pentru a adăuga culoare și textură.

Detalii

SKU
10000839
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
decorative
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, ghivece
Sezon interes
toamna
Pozitie
soare
Latime maturitate
45 cm
Inaltime maturitate
30 cm
Forma
tufa
Culoare flori
roz

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review