Salcioara vesnic verde (Elaeagnus ebbingei)

30,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000104
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare: 30-50 cm.

Modul de livrare: ghiveci.

Elaeagnus ebbingei este un arbust peren, popular datorită frunzelor sale verzi întunecate și a utilizării sale versatilă în grădină. Salcioara vesnic verde este un arbust cu frunze persistente, care poate ajunge la înălțimea de aproximativ 2-4 metri. Are o coroană densă, compactă și ramuri arcuite. Frunzele sale sunt alungite, lucioase și de culoare verde închis pe partea superioară, iar pe partea inferioară au un aspect argintiu, cu un aspect ușor păros. Planta produce flori mici, neînsemnate, de culoare alb-gălbuie, care pot emana un parfum subtil.

Caracteristici: Salcioara vesnic verde este apreciată pentru frunzele sale decorative, cu aspect lucios și contrastul dintre partea superioară verde închis și partea inferioară argintie. Arbustul poate fi rezistent și se adaptează bine în diferite condiții de sol și climă. De asemenea, este tolerant la secetă și la vânt.

Sezon de interes: Salcioara vesnic verde este atractivă în diferite sezoane. Frunzele sale persistente oferă un aspect verde și luxuriant pe tot parcursul anului. În timpul primăverii, planta produce flori mici, neînsemnate, dar parfumate.

Parfum: Florile pot emana un parfum subtil și plăcut în timpul înfloririi lor. Acest parfum poate fi apreciat în apropierea plantei.

Utilizare: Elaeagnus ebbingei este utilizat în mod frecvent în grădini ca arbust ornamental, datorită frunzelor sale decorative și adaptabilității la diferite condiții de mediu. Poate fi utilizat în formarea gardurilor vii, în plantații de grup sau ca plantă solitară în peisaj. De asemenea, este o alegere potrivită pentru a crea bariere de protecție în grădini, datorită coroanei sale dense.

Plante care îl pot însoți: Salcioara vesnic verde se poate asocia bine cu alte plante perene și arbusti ornamentali. Exemple de plante care pot completa bine peisajul împreună cu Elaeagnus ebbingei includ Ilex, bulgăraș (viburnum), cotoneaster (cotoneaster), cununiță (spiree) și dracilă (berberită). Aceste plante vor adăuga diversitate și frumusețe în grădina dvs.

Detalii

SKU
00000104
Categorii
Greutate
2 kg
Caracteristica
gard viu, melifere, vesnic verde
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
gard viu, gradina, parc
Sezon interes
iarna, primavara, toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
4 m
Inaltime maturitate
4 m
Gard viu
Gard viu
Forma
arbust
Culoare flori
alb
Culoare planta
verde
Tip
Vesnic verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review