Salba bicolora (Euonymus fortunei Variegatus)

11,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001192
Cum te putem ajuta?

Descriere

Dimensiune planta: 15-25 cm.

Modalitate de livrare: ghiveci.

Euonymus fortunei 'Variegatus', cunoscută sub numele de salba bicolora, este o plantă ornamentală populară apreciată pentru frunzele sale atractive și variegate. Salba bicolore este un arbust de dimensiuni moderate, cu o înălțime obișnuită de 1,5 - 2 metri. Are un port bine ramificat și dens. În timpul toamnei, pot apărea fructe mici de culoare roșie sau roz, care pot adăuga un alt element decorativ la planta. Salba bicolore este o plantă versatilă și decorativă care se potrivește bine în grădină și peisaj.

Caracteristici: Caracteristica distinctivă a salbei bicolore sunt frunzele sale ovale și verzi, cu margini variegate cu alb sau crem. Această variație a culorii conferă un aspect atractiv și interesant frunzelor.

Sezon de Interes: Culoarea variegată a frunzelor oferă un interes continuu pe tot parcursul anului. Culoarea fructelor și frunzelor poate deveni și mai vibrantă în timpul toamnei.

Utilizare: Salba bicolore este adesea folosită pentru a adăuga interes vizual și textură în grădină. Poate fi folosită ca o plantă de fundal sau ca element focal în grădină. Datorită portului său dens, salba bicolore poate fi modelată într-o gard viu sau tufă pentru a delimita spațiile, pentru a crea granițe sau pentru a oferi intimitate. Datorită dimensiunilor sale moderate, acest arbust poate fi crescut cu succes în containere mari sau ghivece decorative. Datorită densității sale și a frunzelor sale variate, este potrivită pentru a acoperi solul în zonele din grădină unde este nevoie de umplutură sau acoperire a solului.

Plante care o pot însoți: Alte plante cu frunze variegate sau cu flori colorate pot completa frumos salba bicolore. Plantele cu frunze verzi sau albe, cum ar fi hedera (iedera), hosta sau ferns, pot face parteneri atractivi. Pentru un peisaj cu flori, plantele perene cu înflorire de primăvară sau vară, cum ar fi trandafirii, liliacii sau crinii, pot completa bine acest arbust.

Salba bicolora (Euonymus fortunei 'Variegatus') este o alegere excelentă pentru grădina dumneavoastră dacă doriți o plantă cu un frunziș interesant și ușor de întreținut, care adaugă un element decorativ pe tot parcursul anului.

Detalii

SKU
00001192
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
acoperitoare de sol, decorative, gard viu, pitice, vesnic verde
Culoare frunze
gri, verde
Utilizare
acoperitoare de sol, gard viu, ghivece, gradina, jardiniera
Sezon interes
iarna, primavara, toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
1 m
Inaltime maturitate
0.45 m
Gard viu
Gard viu
Forma
tarator
Culoare planta
verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review