NOU

Potentila fr Goldfinger

11,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001754
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltime de livrare: 20-40 cm.

Livrare la ghiveci.

Potentilla fruticosa 'Goldfinger', cunoscută și sub numele de potentilă sau iarbă de foc, este un arbust decorativ cu frunze persistente. Acesta este apreciat în grădini pentru frunzele sale frumoase și pentru florile sale atractive. Acest arbust poate ajunge la înălțimi de aproximativ 0,6 - 1 metru, ceea ce îl face potrivit pentru a fi folosit ca arbust de gard viu sau pentru a forma borduri și grupe în grădină.

Descriere și Caracteristici: Frunzele sunt verzi, mici, și au o textură fină. O caracteristică distinctivă a acestei varietăți este frunzele sale aurii și galbene, care oferă o culoare vibrantă în grădină. Potentila fruticosa 'Goldfinger' produce flori simple, de dimensiuni medii, cu cinci petale, asemănătoare cu cele ale trandafirilor. Florile sunt galbene și apar abundent în perioada de înflorire, adăugând culoare și atractivitate.

Sezon de Înflorire: Potentilla fruticosa 'Goldfinger' înflorește în mod obișnuit în timpul verii, de la mijlocul primăverii până la sfârșitul verii. Aceasta este perioada când florile sale apar în abundanță și oferă un spectacol vizual plăcut.

Utilizare: Este adesea cultivată ca arbust decorativ în grădini, folosită pentru a forma borduri sau garduri vii și este potrivită pentru peisagistica de peisaje rezidențiale și parcuri publice.

Îngrijire: Potentilla fruticosa 'Goldfinger' preferă să fie plantată în locuri cu expunere la soare sau semiumbră. Cu toate acestea, poate tolera și umbra parțială. Alegeți un sol bine drenat și fertil pentru acest arbust. Arbustul este rezistent la secetă după ce s-a stabilit, dar trebuie udat regulat în primele sezoane pentru a promova dezvoltarea sănătoasă. Este posibil să tăiați arbustul în primăvară pentru a îndepărta crengile moarte sau pentru a menține o formă și o dimensiune dorită. Îngrășământul aplicat în primăvară poate contribui la creșterea vigorată a arbustului.

Potentilla fruticosa 'Goldfinger' este un arbust ornamental frumos, cu frunze aurii strălucitoare și flori atractive. Aceasta poate adăuga un farmec special grădinii dvs. cu culoarea sa vibrantă și înflorirea bogată în timpul verii.

Detalii

SKU
00001754
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
decorative, flori, gard viu
Culoare frunze
verde
Utilizare
aliniamente, ghivece, gradina, parc, solitar
Sezon interes
primavara, toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
1.5 m
Inaltime maturitate
1.5 m
Forma
arbust
Culoare flori
galben

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review