Plop chinezesc (Populus simonii)

8,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000248
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare: 50-100 cm.

Modul de livrare: radacina nuda, protejata.

Plopul chinezesc, cunoscut științific sub denumirea de Populus simonii, este un arbore din familia Salicaceae. Plopul chinezesc poate atinge înălțimi semnificative, în funcție de condițiile de creștere. Este cunoscut pentru formele sale înalte și conice. Frunzele sale sunt rotunjite, de culoare verde deschis. Acestea au un aspect ușor zimțat pe margini. Coaja este netedă și de obicei de culoare verde-argintiu pe tinerii plopi. Pe măsură ce îmbătrânesc, aceasta poate dezvolta fisuri. Florile sunt de obicei fără petale și pot apărea înainte de apariția frunzelor.

Sezon de Interes: Este în primăvară când plopul chinezesc poate oferi un spectacol de flori.

Utilizare: Datorită formei sale atrăgătoare și a creșterii rapide, plopul chinezesc este adesea utilizat pentru alee sau pentru plantare în masiv în zonele urbane și parcuri. Lemnul său poate fi folosit în construcții și alte proiecte.

Îngrijire: Necesită o cantitate adecvată de apă, mai ales în perioadele uscate. Preferă expunerea la soare pentru a crește sănătos. Adaptabil la diferite tipuri de sol, dar preferă solurile bine drenate.

Plopul chinezesc este apreciat pentru creșterea sa rapidă și pentru aspectul său decorativ. Este o alegere populară în peisagistică datorită formei sale conice distincte și a culorii atractive a frunzelor. Cu condițiile potrivite de creștere și îngrijire, acesta poate deveni un element semnificativ în peisajul urban sau rural.

Detalii

SKU
00000248
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
perdea forestiera
Culoare frunze
verde
Utilizare
gard viu, gradina, parc, solitar
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
8 m
Inaltime maturitate
15 m
Forma
conic
Culoare planta
verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review