Pipirig spiralat, iarba creata (Juncus effusus Spiralis)

10,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001556
Cum te putem ajuta?

Descriere

Livrare la ghiveci.

Juncus effusus 'Spiralis', cunoscut și sub numele de pipirig spiralat sau iarba creata, este o plantă perenă de iarbă ornamentala, cunoscută pentru forma sa distinctivă în spirală. Juncus effusus 'Spiralis' are un aspect unic datorită frunzelor sale în spirală. Tulpinile sunt subțiri, cilindrice și se învârt în jurul axei lor, formând o spirală interesantă. Frunzele sunt de culoare verde închis și au o textură fermă și rigidă. Această caracteristică îi conferă o atractivitate specială și o face să iasă în evidență în grădini.

Caracteristici: Pipirigul spiralat 'Spiralis' este o plantă perenă cu creștere viguroasă, dar compactă. Ajunge la o înălțime de aproximativ 30-60 cm și se răspândește într-un mod treptat. Frunzele în spirală rămân atractive pe tot parcursul anului, adăugând textură și interes vizual în grădini.

Sezon de interes: Pipirigul spiralat 'Spiralis' este interesant pe tot parcursul anului. Frunzele sale în spirală oferă un aspect atractiv în orice sezon. În timpul verii, planta poate dezvolta și flori mici și neînsemnate de culoare maro.

Utilizare: Această varietate de pipirig spiralat este adesea utilizată ca plantă decorativă în grădini, în special în zonele umede sau în apropierea bălților. Poate fi plantată în grupuri sau în ghivece pentru a crea un efect vizual interesant. De asemenea, poate fi utilizată în zonele umede ale grădinii, în apropierea iazurilor sau a ariilor cu drenaj deficitar.

Plante care o pot însoți: Pipirigul spiralat 'Spiralis' poate fi însoțită de alte plante care preferă aceleași condiții de creștere. Printre acestea se numără plante acvatice, cum ar fi irisii de apă (Iris pseudacorus) sau păpurișul (Typha latifolia). De asemenea, poate fi însoțită de plante de mlaștină sau de plante ornamentale care oferă un contrast interesant în textură sau culoare.

Este o plantă perenă de iarbă cu un aspect distinctiv în spirală, potrivită pentru adăugarea de interes vizual în grădini și peisaje.

Detalii

SKU
00001556
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
decorative, vesnic verde
Culoare frunze
verde
Utilizare
iazuri
Sezon interes
vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
40 cm
Inaltime maturitate
60 cm
Forma
tufa

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review