Pin Galben (Pinus ponderosa)

15,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000243
Cum te putem ajuta?

Descriere

Dimensiunea de livrare 15-20 cm.

Livrare la ghiveci.

Pinul galben (Pinus ponderosa), cunoscut și sub numele de pin ponderos, este un conifer masiv, cu o coroană deschisă și ramuri orizontale distincte. Acesta poate ajunge la înălțimi impresionante, de până la 15-20 de metri sau chiar mai mult în pădure. Frunzele sale sunt ace ascuțite, grupate în fascicule de trei, și pot ajunge la lungimi de până la 25 de centimetri. Coaja sa este de obicei groasă, solzoasă și de culoare maro închis.

Sezon de Interes: Pinul galben este atractiv în toate anotimpurile. Primăvara și vara, frunzele sale verzi creează o coroană bogată și umbroasă. Toamna, acele pot să devină maro-aurii, oferind un spectacol minunat. Iarna, acesta păstrează coroana sa verde.

Parfum: Pinul galben poate emana un miros plăcut de rășină, mai ales în zilele calde de vară.

Utilizare: Este adesea folosit ca arbore ornamental în peisagistică, în special în zonele cu spațiu generos, din cauza dimensiunilor sale mari. De asemenea, este important în industria lemnului, furnizând lemn de înaltă calitate pentru construcții și alte proiecte.

Plante care îl pot însoți: Pinul galben poate fi însoțit în grădină de plante perene și arbuști ornamentali care îi completează frumos coroana deschisă și textura frunzelor.

Îngrijire: Acest arbore este cunoscut pentru rezistența sa și necesită puțină îngrijire odată ce este bine stabilit. Este important să mențineți solul bine drenat și să acordați atenție udării în primii ani de viață. Tăierea ramurilor uscate sau bolnave poate ajuta la menținerea sănătății arborelui. Alegeți cu grijă locul de plantare, deoarece acest arbore poate deveni foarte mare și nu este potrivit pentru toate grădinile.

Detalii

SKU
00000243
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
vesnic verde
Culoare frunze
verde
Utilizare
gradina, parc
Sezon interes
iarna, primavara, toamna, vara
Pozitie
soare
Latime maturitate
9 m
Inaltime maturitate
30 m
Forma
columnar
Culoare planta
verde
Tip
Vesnic verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review