Piciorul Cocoșului Mix (Ranunculus Mix)

1,20 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000850
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 7/8

Piciorul Cocosului Mix (Ranunculus Mix) este o colecție de flori frumoase și vibrante din familia Ranunculaceae. Această varietate este denumită și Ranunculus asiaticus și este cunoscută pentru culorile sale vii și forma sa elegantă. Piciorul Cocosului Mix are flori de dimensiuni medii până mari, cu petale în formă de cupă. Această varietate oferă o gamă largă de culori, inclusiv roz, roșu, galben, portocaliu și alb. Fiecare floare are un aspect frumos și distinctiv, cu petalele sale stratificate și textura sa bogată.

Caracteristici: Piciorul Cocosului Mix este cunoscut pentru floarea sa bogată, în formă de cupă, și pentru petalele sale frumos stratificate. Această varietate formează tufe compacte și are o înălțime medie de aproximativ 30-40 cm. Florile sale sunt bogate în culoare și adaugă o notă vibrantă în grădini și aranjamente florale.

Sezon de interes: Piciorul Cocosului Mix înflorește în timpul primăverii și al verii, de obicei în lunile aprilie și mai. Aceste flori luminoase și frumoase aduc un plus de culoare și frumusețe în peisajul primăvăratic.

Parfum: Majoritatea speciilor de Piciorul Cocosului Mix nu au un parfum puternic, dar pot avea o aromă ușor dulceagă sau neutruă.

Utilizare: Piciorul Cocosului Mix este adesea utilizat în grădini, borduri și aranjamente florale proaspete. Florile sale frumoase și variate sunt perfecte pentru a aduce un strop de culoare și veselie în orice spațiu.

Plante care le pot însoți: Piciorul Cocosului Mix se potrivește bine cu alte flori de primăvară și vară, cum ar fi lalelele, narcisele, zambilele și anemonele. Combinarea cu alte plante cu flori și frunziș decorativ poate crea un aspect variat și captivant în grădină.

Piciorul Cocosului Mix (Ranunculus Mix) adaugă o notă de veselie și frumusețe în grădina ta, cu culorile sale vibrante și forma sa elegantă. Aceste flori atrăgătoare sunt perfecte pentru a aduce o explozie de culoare în peisajul primăvăratic și pentru a crea aranjamente florale impresionante.

Detalii

SKU
10000850
Categorii
Greutate
0.01 kg
Caracteristica
pitice
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
aranjamente, borduri, flori taiate, ghivece, jardiniere
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
7/8
Bulbi
Diverse
Inaltime
20 cm
Perioada inflorire
sfarsitul primaverii
Culoare flori
multicolor

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review