Penisetum (Pennisetum al. Black Beauty)

14,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001930
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Pennisetum alopecuroides 'Black Beauty' este o specie de iarbă ornamentala perena care se remarca prin frunzele sale lungi și înguste, de culoare verde închis cu nuanțe purpurii, iar în timpul verii aceasta dezvoltă flori roz - purpurii, cilindrice, sub formă de spic.

Caracteristici: Aceasta iarbă decorativă se dezvoltă sub formă de tufe, cu o înălțime de 60-90 cm și o lățime de 60-75 cm. Este o plantă rezistentă la secetă și preferă solurile bine drenate. De asemenea, aceasta este rezistentă la dăunători și boli.

Sezon de interes: Este de interes de-a lungul întregului sezon de creștere, dar mai ales în timpul verii, când dezvoltă florile sale cilindrice roz - purpurii.

Utilizare: Penisetum 'Black Beauty' poate fi utilizată în diverse moduri, atât ca plantă solitară, cât și în combinații cu alte plante decorative. De asemenea, poate fi plantată în grădini, în zonele de tufișuri sau în zonele cu soluri mai uscate.

Plante care o pot însoți: Aceasta poate fi plantată în combinație cu alte plante decorative, cum ar fi echinacea, phlox, salvia sau cu alte ierburi ornamentale.

Detalii

SKU
00001930
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
decorative, ierburi
Culoare frunze
verde
Utilizare
ghivece, gradina, jardiniera
Sezon interes
primavara, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
60 cm
Inaltime maturitate
60 cm
Forma
vertical
Culoare flori
negru
Culoare planta
verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review