Otetar decorativ (Rhus typhina Tiger Eyes)

125,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001925
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare: 30-50 cm.

Modul de livrare: ghiveci.

Rhus typhina 'Tiger Eyes' este un arbust ornamental cu frunze atrăgătoare de culoare galbenă-portocalie și cu o textură fină a ramurilor.

Caracteristici: 'Tiger Eyes' este un arbust mic care poate crește până la aproximativ 2-3 metri înălțime și 2-3 metri în lățime. Frunzele sale sunt palmate și au o culoare galben-portocalie aprinsă, care devine roșie în toamnă. Are o creștere rapidă și este ușor de întreținut.

Sezon de interes: Otetar 'Tiger Eyes' este atractiv în timpul întregului sezon de creștere, începând cu frunzele sale galbene-portocalii în primăvară, până la frunzele roșii-portocalii în toamnă.

Utilizare: Acest arbust este frecvent utilizat ca plantă decorativă în grădini, în special pentru a adăuga culoare și textură în zonele umbrărite sau semi-umbrite. Este potrivit și pentru plantarea în grupuri sau în borduri, sau ca plantă solitară.

Plante care îl pot acompania: Otetarul 'Tiger Eyes' se potrivește bine cu plantele perene cu frunze de culoare verde închis, cum ar fi hosta sau ferigi, dar și cu plantele care au flori albe sau roz, cum ar fi hortensiile. De asemenea, poate fi plantat în apropierea altor arbuști ornamentali, cum ar fi calinul sau arborele vrajitoarelor.

Detalii

SKU
00001925
Categorii
Greutate
1 kg
Caracteristica
decorative
Culoare frunze
verde
Utilizare
gradina, parc
Sezon interes
toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
3 m
Inaltime maturitate
3 m
Forma
arbust

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review