Narcise White Cheerfulness (Narcissus White Cheerfulness)

2,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001064
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diamteru bulb: 12/14

Narcisele White Cheerfulness (Narcissus 'White Cheerfulness') sunt flori delicate și parfumate, cunoscute pentru aspectul lor alb imaculat și parfumul lor îmbietor. Narcisele White Cheerfulness sunt plante perene cu bulb, care produc flori medii până mari, cu petale în nuanțe de alb pur. Acestea au o formă clasică de narcisă, cu petale exterioare mai largi și petale interioare mai scurte, care formează o coroană centrală. Florile sunt înconjurate de frunze verzi, subțiri și lungi.

Caracteristici: Narcisele White Cheerfulness au o înălțime medie, ajungând la aproximativ 30-40 cm. Florile lor au un diametru de aproximativ 6-8 cm și prezintă o formă rotundă și delicată. Ele au petale moi și matasoase, care adaugă un aspect elegant și rafinat.

Sezon de interes: Narcisele White Cheerfulness înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile martie și aprilie. Aceasta este perioada în care grădinile se umplu de flori și prospețime, iar aceste narcise adaugă o notă de puritate și frumusețe în peisaj.

Parfum: Narcisele White Cheerfulness au un parfum îmbietor, dulce și floral. Mirosul lor delicat și plăcut umple aerul în jurul lor, oferind o experiență olfactivă minunată în grădină.

Utilizare: Narcisele White Cheerfulness sunt ideale pentru a fi cultivate în grădini, borduri sau în ghivece. Ele adaugă o notă de eleganță și puritate în peisajul exterior și pot fi utilizate în aranjamente florale rafinate. De asemenea, sunt potrivite pentru tăiere și pot fi folosite în buchete și aranjamente florale interioare.

Plante care le pot însoți: Narcisele White Cheerfulness se potrivesc de minune cu alte flori de primăvară, cum ar fi liliacul, zambilele, trandafirii sau alte soiuri de narcise în culori pastelate. Combinațiile cu flori albe sau în nuanțe complementare vor crea un impact vizual delicat și armonios în grădină.

Narcisele White Cheerfulness sunt flori delicate și parfumate, care aduc o notă de puritate și frumusețe în peisajul primăvăratic. Cu aspectul lor alb imaculat și parfumul lor îmbietor, aceste flori reprezintă o alegere excelentă pentru a crea un impact vizual rafinat și pentru a adăuga un parfum îmbietor în grădină și în aranjamentele florale.

Detalii

SKU
00001064
Categorii
Greutate
0.05 kg
Caracteristica
2 culori, batute
Parfum
da
Utilizare
boduri, flori taiate, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
12/14
Bulbi
Narcise
Inaltime
40 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
alb
Culoare planta
verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review