Narcise Tahiti (Narcissus Tahiti)

2,50 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000892
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 12/14

Narcisele Tahiti (Narcissus Tahiti) sunt flori vibrante și exotice, cunoscute pentru culorile lor îndrăznețe și aspectul lor distinctiv. Narcisele Tahiti sunt plante perene cu bulb, care produc flori mari, cu petale frumos colorate și o coroană centrală închisă la culoare. Ele au petale exterioare de un galben strălucitor, iar petalele interioare sunt portocalii, cu margini roșii și galbene. Această combinație de culori creează un aspect exotic și captivant. Florile sunt înconjurate de frunze verzi, lanceolate și lungi.

Caracteristici: Narcisele Tahiti au o înălțime medie, ajungând la aproximativ 30-40 cm. Florile lor au un diametru de aproximativ 10 cm și prezintă o formă rotundă și bogată. Ele au petale texturate și ondulate, care adaugă un aspect interesant și dinamic.

Sezon de interes: Narcisele Tahiti înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile martie și aprilie. Aceasta este perioada în care grădinile se umplu de culori și viață, iar aceste narcise adaugă o notă exotica și un impact vizual deosebit în peisaj.

Parfum: Narcisele Tahiti emit un parfum subtil și dulce, cu accente florale. Mirosul lor adaugă o notă plăcută în aer și poate fi savurat în timpul plimbărilor prin grădină.

Utilizare: Narcisele Tahiti sunt adesea cultivate ca flori ornamentale în grădini și borduri. Ele adaugă o notă de exotism și exuberanță în peisajul exterior și pot fi utilizate pentru a crea aranjamente florale spectaculoase. De asemenea, sunt potrivite pentru tăiere și pot fi adăugate în buchete și aranjamente florale exotice.

Plante care le pot însoți: Narcisele Tahiti se potrivesc de minune cu alte flori vibrante și exotice, cum ar fi lalelele parfumate, irisii în culori intense și trandafirii tropicali. Combinațiile cu flori cu nuanțe contrastante și texturi interesante vor crea un impact vizual puternic și vor adăuga o notă exotică și atrăgătoare în grădină.

Narcisele Tahiti sunt flori exotice și spectaculoase, care aduc un strop de căldură și exuberanță în peisajul primăvăratic. Cu culorile lor îndrăznețe și aspectul lor vibrant, aceste flori reprezintă o alegere excelentă pentru a adăuga un impact vizual deosebit în grădini și pentru a crea aranjamente florale exotice și încântătoare.

Detalii

SKU
00000892
Categorii
Greutate
0.05 kg
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
12/14
Bulbi
Narcise
Inaltime
40 cm
Perioada inflorire
sfarsitul primaverii
Culoare flori
galben, portocaliu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review