Narcise Sun Disc (Narcissus Sun Disc)

1,20 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000860
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/12

Narcisele Sun Disc (Narcissus Sun Disc) sunt o varietate de narcise distincte și vesele, cunoscute pentru florile lor strălucitoare și aspectul lor însorit.Narcisele Sun Disc au flori medii până mari, cu petale de culoare galbenă strălucitoare și o coroană centrală de culoare galbenă. Acestea au o formă de trompetă clasică și sunt înconjurate de petale mai scurte. Florile lor sunt luminoase și vibrant, evocând imaginea unui soare.

Caracteristici: Narcisele Sun Disc se remarcă prin culorile lor strălucitoare și aspectul însorit. Ele au o înălțime medie, de aproximativ 30-40 cm, și formează tufișuri compacte. Sunt rezistente și ușor de întreținut.

Sezon de interes: Narcisele Sun Disc înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile martie și aprilie. Ele aduc o notă însorită și veselă în peisajul primăvăratic.

Parfum: Narcisele Sun Disc pot avea un parfum ușor și plăcut, adăugând o notă subtilă de dulceață în aer.

Utilizare: Aceste narcise sunt potrivite pentru grădini, borduri, ghivece și containere. Ele aduc o notă de lumină și bucurie în grădină și sunt ideale pentru a fi folosite în aranjamente florale vesele și vibrante.

Plante care le pot însoți: Narcisele Sun Disc se potrivesc bine cu alte flori de primăvară, cum ar fi zambilele, lalelele, viorelele și muscariile. Această combinație aduce un efect vizual însorit și plin de viață în grădină.

Narcisele Sun Disc (Narcissus Sun Disc) aduc o notă de strălucire și bucurie în grădina ta, cu florile lor galbene și aspectul lor însorit. Acestea sunt o alegere minunată pentru a aduce un zâmbet pe chipul tău și o notă veselă în peisajul primăvăratic. Bucură-te de frumusețea lor strălucitoare și de efectul lor însorit pe parcursul sezonului de primăvară.

Detalii

SKU
10000860
Categorii
Greutate
0.03 kg
Caracteristica
parfumate
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
aranjamente, borduri, flori taiate, ghivece, jardiniere
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/12
Bulbi
Narcise
Inaltime
20 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
galben

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review