Narcise Replete (Narcissus Replete)

2,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000893
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diamteru bulb: 12/14

Narcisele Replete (Narcissus Replete) sunt flori elegante și pline de culoare, cunoscute pentru petalele lor duble și frumusețea lor distinctă. Narcisele Replete sunt plante perene cu bulb, care produc flori mari, cu petale duble și ondulate. Ele au petale exterioare în nuanțe de crem sau alb perlat, iar petalele interioare sunt de culoare roz suav. Această combinație de culori creează un aspect spectaculos și elegant. Florile sunt înconjurate de frunze verzi, înguste și lungi.

Caracteristici: Narcisele Replete au o înălțime medie, ajungând la aproximativ 35-45 cm. Florile lor duble au un diametru de aproximativ 8-10 cm și prezintă o simetrie perfectă. Ele au o formă rotundă și bogată, cu petalele care se suprapun și creează un efect plin de volum și textură.

Sezon de interes: Narcisele Replete înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile martie și aprilie. Acestea sunt flori de primăvară timpurie și adaugă o notă vibrantă și frumoasă în peisajul primăvăratic.

Parfum: Narcisele Replete emit un parfum subtil și plăcut, cu note florale dulci. Mirosul lor adaugă o notă delicată și revigorantă în aer, îmbogățind experiența olfactivă în grădină.

Utilizare: Narcisele Replete sunt ideale pentru a fi cultivate în grădini, borduri, parcuri sau în ghivece. Ele adaugă un farmec deosebit în peisajul exterior și pot fi folosite în aranjamente florale spectaculoase și buchete elegante. De asemenea, pot fi utilizate ca flori de tăiere și adaugate în aranjamente florale interioare.

Plante care le pot însoți: Narcisele Replete se potrivesc de minune cu alte flori de primăvară, cum ar fi lalelele, zambilele, muscarii sau alte soiuri de narcise. Combinațiile cu flori în nuanțe complementare, cum ar fi galben sau albastru, vor crea un efect vizual interesant și vor adăuga diversitate și bogăție în grădină.

Narcisele Replete sunt flori elegante și pline de culoare, care aduc o notă de rafinament și frumusețe în peisajul primăvăratic. Cu petalele lor duble și culorile lor vibrante, aceste flori reprezintă o alegere excelentă pentru a crea un impact vizual deosebit în grădini și pentru a adăuga eleganță în aranjamentele florale.

Detalii

SKU
00000893
Categorii
Greutate
0.05 kg
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
12/14
Bulbi
Narcise
Inaltime
40 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
alb, portocaliu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review