Narcise Poeticus recurvus pheasant eye (Narcissus Poeticus recurvus pheasant eye)

2,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000891
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 12/14

Narcisele Poeticus Recurvus Pheasant Eye (Narcissus poeticus recurvus pheasant eye) sunt flori elegante și distincte, cunoscute pentru aspectul lor unic și parfumul lor subtil. Narcisele Poeticus Recurvus Pheasant Eye sunt plante perene cu bulb, care produc flori de dimensiuni medii, cu petale albe și o coroană centrală închisă la culoare, cu pete roșii și galbene. Un aspect distinctiv al acestor narcise este curburile delicate ale petalelor, care le conferă un aspect ușor ondulat. Florile sunt înconjurate de frunze verzi, lanceolate și lungi.

Caracteristici: Narcisele Poeticus Recurvus Pheasant Eye au o înălțime medie, ajungând la aproximativ 30-40 cm. Florile lor au un diametru de aproximativ 5-6 cm și prezintă o simetrie perfectă. Aceste narcise sunt cunoscute și pentru fructele lor în formă de capsule, care apar după înflorire.

Sezon de interes: Narcisele Poeticus Recurvus Pheasant Eye înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile aprilie și mai. Aceasta este perioada în care grădinile sunt animate de o varietate de flori de primăvară, iar aceste narcise adaugă un farmec special și un impact vizual deosebit în peisaj.

Parfum: Narcisele Poeticus Recurvus Pheasant Eye emit un parfum delicat, dulce și floral. Mirosul lor subtil și rafinat adaugă o notă plăcută în aer și poate fi savurat în timpul plimbărilor prin grădină.

Utilizare: Narcisele Poeticus Recurvus Pheasant Eye sunt adesea cultivate ca flori ornamentale în grădini, parcuri sau borduri. Ele adaugă eleganță și rafinament în peisajul exterior și pot fi folosite în aranjamente florale frumoase. De asemenea, sunt potrivite pentru tăiere și pot fi adăugate în buchete și aranjamente florale deosebite.

Plante care le pot însoți: Narcisele Poeticus Recurvus Pheasant Eye se potrivesc de minune cu alte flori de primăvară, cum ar fi lalelele, zambilele, muscarii și alte soiuri de narcise. Combinațiile cu flori cu nuanțe contrastante vor crea un impact vizual deosebit și vor adăuga diversitate și frumusețe în grădină.

Narcisele Poeticus Recurvus Pheasant Eye sunt flori distincte și elegante, care aduc un farmec special în peisajul primăvăratic. Cu petalele lor curbe și contrastul de culori, aceste flori reprezintă o alegere frumoasă pentru a adăuga rafinament și atracție vizuală în grădini și aranjamente florale.

Detalii

SKU
00000891
Categorii
Greutate
0.02 kg
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, gradina, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
12/14
Bulbi
Narcise
Inaltime
45 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
alb

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review