Narcise Marie Curie Diamond (Narcissus Marie Curie Diamond)

1,20 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000857
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/12

Narcisele Marie Curie Diamond (Narcissus Marie Curie Diamond) sunt o varietate de narcise cu flori elegante și strălucitoare, cunoscute pentru culoarea lor galbenă și forma lor distinctivă. Narcisele Marie Curie Diamond au flori de dimensiuni medii până mari, cu petale albe și o coroană centrală de forma unei trompete lungi și înguste. Acestea au o textură netedă și o formă frumoasă, care atrage atenția. Florile sunt strălucitoare și elegante, aducând o notă de rafinament în grădină.

Caracteristici: Narcisele Marie Curie Diamond sunt apreciate pentru frumusețea lor galbenă și pentru forma lor distinctivă. Ele au înălțime medie, de aproximativ 35-45 cm, și formează tufișuri bine definite. Aceste narcise sunt rezistente și ușor de întreținut.

Sezon de interes: Narcisele Marie Curie Diamond înfloresc în timpul primăverii, în general în lunile martie și aprilie. Ele aduc o notă de eleganță și strălucire în peisajul primăvăratic.

Parfum: Narcisele Marie Curie Diamond pot avea un parfum ușor și plăcut, adăugând o notă subtilă de dulceață în aer.

Utilizare: Aceste narcise sunt potrivite pentru grădini, borduri, aranjamente florale și pot fi, de asemenea, cultivate în ghivece sau containere. Ele adaugă o notă de eleganță și rafinament în grădină și sunt ideale pentru a fi folosite în crearea buchetelor și a aranjamentelor florale speciale.

Plante care le pot însoți: Narcisele Marie Curie Diamond se potrivesc bine cu alte flori de primăvară, cum ar fi zambilele, lalelele, viorelele și muscariile. Această combinație poate aduce un efect vizual impresionant și variat în grădină.

Narcisele Marie Curie Diamond (Narcissus Marie Curie Diamond) aduc o notă de eleganță și strălucire în grădina ta, cu florile lor galbene și forma lor distinctivă. Acestea sunt o alegere excelentă pentru a aduce o notă de rafinament și delicatete în peisajul primăvăratic. Bucură-te de frumusețea lor radiată și de efectul lor impresionant pe parcursul sezonului de primăvară.

Detalii

SKU
10000857
Categorii
Greutate
0.03 kg
Caracteristica
parfumate
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
aranjamente, borduri, flori taiate, ghivece, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/12
Bulbi
Narcise
Inaltime
40 cm
Perioada inflorire
inceputul primaverii
Culoare flori
galben

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review