Narcise Golden Ducat (Narcissus Golden Ducat)

2,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001237
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 12/14

Narcisele Golden Ducat (Narcissus 'Golden Ducat') sunt flori impresionante și luminoase, recunoscute pentru culoarea lor vibrantă și parfumul lor îmbietor. Narcisele Golden Ducat sunt plante perene cu bulb, care produc flori de dimensiuni medii, cu petale în formă de cupă și coroane centrale distincte. Aceste narcise se remarcă prin petalele lor galbene aprinse și o coroană centrală de aceeași culoare sau cu nuanțe mai închise. Florile sunt înconjurate de frunze verzi, înguste și lungi.

Caracteristici: Narcisele Golden Ducat au o înălțime medie, ajungând la aproximativ 30-40 cm. Florile lor au un diametru de aproximativ 6-8 cm și prezintă o simetrie perfectă. Tulpinile sunt solide și rezistente, susținând cu succes florile strălucitoare.

Sezon de interes: Narcisele Golden Ducat înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile martie și aprilie. Aceasta este perioada în care grădinile se transformă într-un covor colorat și plin de viață, iar florile de primăvară aduc o notă de prospețime și bucurie în peisajul exterior.

Parfum: Narcisele Golden Ducat emit un parfum îmbietor, dulce și floral. Parfumul lor puternic și plăcut poate fi perceput în aer, adăugând o notă parfumată și reconfortantă în grădină.

Utilizare: Narcisele Golden Ducat sunt adesea cultivate în grădini și parcuri ca flori ornamentale. Ele adaugă o notă de strălucire și căldură în peisajul exterior și pot fi utilizate pentru a crea aranjamente florale spectaculoase. De asemenea, sunt potrivite pentru a fi plantate în zonele umede sau pe marginea apei.

Plante care le pot însoți: Narcisele Golden Ducat se potrivesc de minune cu alte flori de primăvară, cum ar fi lalelele, zambilele, crinii și alte soiuri de narcise. Aceste combinații vor crea un efect vizual armonios și vor adăuga diversitate și frumusețe în grădină.

Narcisele Golden Ducat sunt flori strălucitoare și pline de energie, care aduc o notă de lumină și vitalitate în peisajul primăvăratic. Cu petalele lor galbene aprinse și parfumul lor îmbietor, aceste flori reprezintă o alegere excelentă pentru a adăuga o notă de veselie și căldură în grădină.

Detalii

SKU
00001237
Categorii
Greutate
0.02 kg
Caracteristica
batute
Parfum
da
Utilizare
borduri, flori taiate, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
12/14
Bulbi
Narcise
Inaltime
40 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
galben
Culoare planta
verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review