Narcise Golden Dawn (Narcissus Golden Dawn)

1,20 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000856
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 10/12

Narcisele Golden Dawn (Narcissus Golden Dawn) sunt o varietate de narcise cu flori frumoase și vibrante, cunoscute pentru culoarea lor aurie și strălucitoare. Narcisele Golden Dawn au flori de dimensiuni medii până mari, cu petale exterioare de culoare galbenă deschisă și o coroană centrală de culoare portocalie-aurie. Acestea pot avea o textură ușor ondulată și o formă de trompetă caracteristică. Florile sunt strălucitoare și captivante, aducând o notă de soare în grădină.

Caracteristici: Narcisele Golden Dawn sunt apreciate pentru culoarea lor aurie și luminoasă, care adaugă un impact vizual puternic. Aceste narcise au înălțime medie, de aproximativ 35-45 cm, și formează tufișuri bine definite. Ele sunt rezistente și ușor de întreținut.

Sezon de interes: Narcisele Golden Dawn înfloresc în timpul primăverii, în general în lunile martie și aprilie. Ele aduc o notă strălucitoare și plină de vitalitate în peisajul primăvăratic.

Parfum: Narcisele Golden Dawn pot avea un parfum ușor și plăcut, adăugând o notă subtilă de dulceață în aer.

Utilizare: Aceste narcise sunt potrivite pentru grădini, borduri, aranjamente florale și pot fi, de asemenea, cultivate în ghivece sau containere. Ele adaugă o notă de strălucire și bucurie în grădină și sunt ideale pentru a fi folosite în crearea buchetelor și a aranjamentelor florale spectaculoase.

Plante care le pot însoți: Narcisele Golden Dawn se potrivesc bine cu alte flori de primăvară, cum ar fi zambilele, lalelele, viorelele și muscariile. Această combinație poate aduce un efect vizual atrăgător și variat în grădină.

Narcisele Golden Dawn (Narcissus Golden Dawn) aduc o notă de strălucire și căldură în grădina ta, cu florile lor aurii și strălucitoare. Acestea sunt o alegere excelentă pentru a aduce o notă de lumină și vitalitate în peisajul primăvăratic. Bucură-te de frumusețea lor radiată și de efectul lor incantator pe parcursul sezonului de primăvară.

Detalii

SKU
10000856
Categorii
Greutate
0.03 kg
Caracteristica
parfumate
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
aranjamente, borduri, flori taiate, ghivece, jardiniere
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
10/12
Bulbi
Narcise
Inaltime
40 cm
Perioada inflorire
inceputul primaverii
Culoare flori
galben

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review