Narcise Cum Laude (Narcissus Cum Laude)

2,20 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001836
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb:12/14

Narcissus 'Cum Laude' sunt flori frumoase și distinse, recunoscute pentru forma lor elegantă și culorile lor vibrante. Narcisele Cum Laude sunt plante perene cu bulb, care produc flori de dimensiuni medii până mari, cu petale în formă de cupă și coroane centrale distincte. Aceste narcise se remarcă prin petalele lor albe sau crem, cu margine galbenă și o coroană centrală galbenă sau portocalie. Florile sunt înconjurate de frunze verzi, înguste și lungi.

Caracteristici: Narcisele Cum Laude au o înălțime medie, ajungând la aproximativ 30-40 cm. Florile lor au un diametru de aproximativ 7-10 cm și prezintă o simetrie perfectă. Tulpinile sunt solide și rezistente, susținând cu succes florile elegante.

Sezon de interes: Narcisele Cum Laude înfloresc în timpul primăverii, de obicei în lunile martie și aprilie. Aceasta este perioada în care grădinile se trezesc la viață și florile de primăvară aduc o explozie de culoare și frumusețe în peisajul exterior.

Parfum: Narcisele Cum Laude emit un parfum delicat și dulce, cu accente florale proaspete. Parfumul lor subtil poate fi perceput în aer, adăugând o notă plăcută și reconfortantă în grădină.

Utilizare: Narcisele Cum Laude sunt adesea cultivate în grădini și parcuri ca flori ornamentale. Ele adaugă o notă de eleganță și rafinament în peisajul exterior și pot fi folosite pentru a crea aranjamente florale impresionante. De asemenea, pot fi utilizate în buchete de primăvară sau în decorarea interioară.

Plante care le pot însoți: Narcisele Cum Laude se potrivesc bine cu alte flori de primăvară, cum ar fi lalelele, zambilele, mușcatele și alte soiuri de narcise. Aceste combinații vor crea un efect vizual armonios și vor adăuga diversitate și frumusețe în grădină.

Narcisele Cum Laude sunt flori elegante și rafinate, care aduc o notă de culoare și eleganță în peisajul primăvăratic. Cu petalele lor distincte și coroanele centrale vibrante, aceste flori sunt ideale pentru a adăuga o notă de strălucire și farmec în grădină.

Detalii

SKU
00001836
Categorii
Greutate
0.02 kg
Caracteristica
2 culori, batute
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri, flori taiate, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
12/14
Bulbi
Narcise
Inaltime
40 cm
Perioada inflorire
jumatatea primaverii
Culoare flori
alb, portocaliu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review