Narcise Campernellen Double (Narcissus Campernellen Double)

1,10 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000853
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 8/10

Narcisele Campernellen Double (Narcissus Campernellen Double) sunt o varietate de narcise cu flori duble și frumoase, cunoscute și sub numele de narcise de tip "Campernelle". Aceste narcise prezintă un aspect distinctiv și aduc o notă de eleganță în grădină. Narcisele Campernellen Double au flori mari, duble, cu mai multe straturi de petale în formă de cupă. Acestea pot fi de culoare galbenă sau galben-portocalie, cu unele variante care prezintă accente mai deschise sau mai închise. Florile au un aspect bogat și plin, cu o textură ușor ondulată a petalelor.

Caracteristici: Caracteristica distinctivă a Narciselor Campernellen Double este floarea dublă, cu petalele abundente care adaugă volum și frumusețe. Aceste narcise au înălțime medie, de aproximativ 30-40 cm, și formează tufișuri compacte.

Sezon de interes: Narcisele Campernellen Double înfloresc în timpul primăverii, în general în lunile martie și aprilie. Ele aduc o notă vibrantă și plină de viață în peisajul primăvăratic.

Parfum: Narcisele Campernellen Double pot avea un parfum dulce și plăcut, care adaugă o notă florală delicată în aer.

Utilizare: Aceste narcise sunt ideale pentru grădini, borduri și aranjamente florale proaspete. Florile duble și vibrante sunt perfecte pentru a aduce un impact vizual puternic și pentru a crea aranjamente florale impresionante.

Plante care le pot însoți: Narcisele Campernellen Double se potrivesc de minune cu alte flori de primăvară, cum ar fi zambilele, lalelele, viorelele și muscariile. Combinația lor poate aduce un contrast frumos și o varietate de forme și culori în grădină.

Narcisele Campernellen Double (Narcissus Campernellen Double) sunt o alegere excelentă pentru a aduce o notă de eleganță și frumusețe în grădina ta în timpul primăverii. Cu florile lor mari și duble, aceste narcise adaugă un farmec special și un impact vizual puternic. Bucură-te de culorile lor vibrante și de parfumul lor delicat pe parcursul sezonului de primăvară.

Detalii

SKU
10000853
Categorii
Greutate
0.03 kg
Caracteristica
batute
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
aranjamente, borduri, flori taiate, ghivece, jardiniere
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
8/10
Bulbi
Narcise
Inaltime
40 cm
Perioada inflorire
inceputul primaverii
Culoare flori
galben

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review