Narcise Botanic Mix (Narcissus Botanic Mix)

1,70 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000852
Livrare dupa 15 septembrie
Cum te putem ajuta?

Descriere

Diametru bulb: 12/14

Narcisele Botanic Mix (Narcissus Botanic Mix) sunt o colecție de narcise botanice cu flori mici și delicate, cunoscute și sub denumirea de narcise pitice. Această varietate adună mai multe soiuri de narcise botanice într-un amestec frumos și variat. Narcisele Botanic Mix au flori mici, cu coroane centrale de diverse culori, cum ar fi galben, alb, portocaliu și roz. Aceste flori au petale frumos înclinate și o formă distinctă. Ele sunt în general mai mici decât narcisele tradiționale și au o înălțime de aproximativ 10-20 cm.

Caracteristici: Narcisele Botanic Mix sunt apreciate pentru frumusețea lor subtilă și formele lor delicate. Ele pot avea flori simple sau pot prezenta mai multe flori pe aceeași tulpină. Acestea sunt plante rezistente și ușor de întreținut, care formează tufe compacte.

Sezon de interes: Narcisele Botanic Mix înfloresc în general în timpul primăverii, de obicei în lunile martie și aprilie. Ele sunt printre primele flori care apar în grădină, aducând o notă de prospețime și culoare în peisajul primăvăratic.

Parfum: Narcisele Botanic Mix pot avea un parfum subtil și plăcut, care adaugă o notă dulce în aer.

Utilizare: Aceste narcise botanice sunt potrivite pentru grădini, borduri, rocarii și containere. Ele adaugă un farmec natural în peisajul primăvăratic și pot fi utilizate în aranjamente florale proaspete și frumoase.

Plante care le pot însoți: Narcisele Botanic Mix se potrivesc bine cu alte flori de primăvară, cum ar fi zambilele, lalelele, viorelele și muscariile. Ele pot fi, de asemenea, plantate în combinație cu alte soiuri de narcise, creând astfel un aspect variat și interesant în grădină.

Narcisele Botanic Mix (Narcissus Botanic Mix) adaugă o notă delicată și colorată în grădina ta, cu flori lor mici și forme distincte. Aceste narcise pitice sunt o alegere minunată pentru a aduce o notă de bucurie și prospețime în peisajul primăvăratic. Cu o varietate de culori și forme, ele pot fi combinate în diferite moduri pentru a crea aranjamente florale atrăgătoare și pentru a bucura privirile în timpul sezonului de primăvară.

Detalii

SKU
10000852
Categorii
Greutate
0.03 kg
Caracteristica
pitice
Parfum
nu
Culoare frunze
verde
Utilizare
aranjamente, borduri, flori taiate, ghivece, jardiniera
Pozitie
semiumbra, soare
Diametru bulb
12/14
Bulbi
Narcise
Inaltime
25 cm
Perioada inflorire
inceputul primaverii
Culoare flori
multicolor

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review