Nalba de gradina (Alcea spring celebrities carmine rose) ghiveci 2 l

25,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000836
Cum te putem ajuta?

Descriere

Livrare la ghiveci 2 l.


Alcea spring celebrities carmine rose este o plantă perenă din familia Malvaceae, cunoscută sub numele de Hollyhock. 

Descriere: Nalba de gradina carmine rose are o tulpină înaltă și erectă, acoperită de frunze verzi în formă de palmă. Florile sunt de un roz intens, de obicei cu petale în formă de cupă sau campanulă, aranjate în inflorescențe verticale, lungi și bogate.

Caracteristici: are o înălțime medie de aproximativ 1,2-1,5 metri și o lățime de aproximativ 60-90 cm. Frunzele sunt mari, palmate, cu o textură pufoasă și o culoare verde vibrantă. Florile sunt mari, cu petale moi și o textură delicată, adăugând farmec și culoare grădinii.

Sezon de interes: Nalba de gradina înflorește în sezonul de vară, de obicei în lunile iunie și iulie. În acest timp, tulpinile sunt acoperite de flori spectaculoase și colorate, creând un impact vizual deosebit.

Utilizare: este potrivită pentru grădini de flori, borduri și fundaluri de grădină. Datorită înălțimii sale, poate fi folosită și pentru a crea un gard viu sau un zid de flori. Nalba de gradina celebrities carmine rose poate fi, de asemenea, cultivată în ghivece mari, adăugând un punct focal impresionant pe terase și în curți.

Plante care o pot însoți: Nalba de gradina celebrities carmine rose se poate asocia bine cu alte plante perene cu înălțimi similare, cum ar fi delphinium, phlox, echinacea, și alte varietăți de nalba. De asemenea, poate fi însoțită de plante cu flori mici, cum ar fi Gypsophila sau Achillea. Asigurați-vă că alegeți plante care împărtășesc aceleași cerințe de sol și de expunere la soare pentru a asigura o creștere și dezvoltare sănătoasă.

Această plantă perenă impresionantă aduce culoare și eleganță în grădina dumneavoastră, fiind o alegere excelentă pentru a atrage privirile și a crea un colț plin de frumusețe în natură.

Detalii

SKU
10000836
Categorii
Greutate
1 kg
Caracteristica
flori
Culoare frunze
verde
Utilizare
gradina, parc
Sezon interes
vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
90 cm
Inaltime maturitate
1.5 m
Forma
vertical
Culoare flori
roz

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review