Nalba de gradina (Alcea rosea spring cel lemon)

12,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000835
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Livrare la ghiveci.

Alcea rosea 'Spring Celebrities Lemon' este o varietate de hollyhock, o plantă perenă spectaculoasă din familia Malvaceae.

Descriere: Nalba de gradina'Spring Celebrities Lemon' are tulpini înalte și erecte, acoperite de frunze verzi în formă de palmă. Florile sunt de un galben luminos, cu petale în formă de cupă sau campanulă, dispuse în inflorescențe verticale, bogate și pline de culoare.

Caracteristici: Această varietate de nalba are o înălțime medie de aproximativ 1,5 metri și o lățime de aproximativ 60-90 cm. Frunzele sunt mari, palmate, cu o textură pufoasă și o culoare verde vibrantă. Florile sunt mari, cu petale moi și o textură delicată, adăugând farmec și culoare grădinii.

Sezon de interes: Nalba de gradina 'Spring Celebrities Lemon' înflorește în sezonul de vară, de obicei în lunile iunie și iulie. În acest timp, tulpinile sunt acoperite de flori spectaculoase și colorate, aducând bucurie și strălucire grădinii.

Utilizare: Această varietate de nalba este potrivită pentru grădini de flori, borduri și fundaluri de grădină. Datorită înălțimii sale impresionante, poate fi utilizată și pentru a crea un gard viu sau un zid de flori. Nalba de gradina 'Spring Celebrities Lemon' poate fi cultivată și în ghivece mari, aducând o notă de culoare și eleganță teraselor și curților.

Plante care o pot însoți: Nalba de gradina 'Spring Celebrities Lemon' poate fi însoțită de alte plante perene cu înălțimi similare, cum ar fi delphinium, phlox, echinacea și alte varietăți de nalba. De asemenea, poate fi însoțită de plante cu flori mici și de culoare contrastantă, cum ar fi Salvia nemorosa, Gypsophila paniculata sau Achillea millefolium. Asigurați-vă că alegeți plante care împărtășesc aceleași cerințe de sol și de expunere la soare pentru a asigura o creștere și dezvoltare sănătoasă.

Această plantă perenă aduce lumină și veselie în grădina dumneavoastră, fiind o alegere excelentă pentru a crea un colț plin de farmec și culoare în peisaj.

Detalii

SKU
10000835
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
flori
Culoare frunze
verde
Utilizare
gradina, parc
Sezon interes
vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
1 m
Inaltime maturitate
1.5 m
Forma
vertical
Culoare flori
galben

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review