Nalba de gradina (Alcea rosea double Scarlet)

11,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10001337
Cum te putem ajuta?

Descriere

  Livrare la ghiveci.

  Alcea rosea, cunoscută și sub numele de nalbă de grădină sau stoc, este o plantă perenă sau bienală care produce flori mari și frumoase, cu petale în formă de trompetă. "Double Scarlet" este o varietate specifică de Alcea rosea, recunoscută pentru flori de culoare roșie aprinsă. Alcea rosea 'Double Scarlet' produce flori mari, duble, care seamănă cu trandafirii. Acestea au petale de culoare roșie aprinsă, ceea ce le conferă un aspect vibrant și atrăgător. Planta poate ajunge la înălțimi impresionante, de obicei între 1,5 și 2,5 metri. Florile sunt dispuse pe tulpini lungi, înalte.

  Caracteristici: Alcea rosea 'Double Scarlet' este rezistentă la căldură și poate tolera perioade de uscăciune moderată. Florile bogate în nectar sunt atrăgătoare pentru albine, fluturi și alte polenizatoare, ceea ce poate aduce viață în grădina ta. Datorită înălțimii sale impresionante și a aspectului său clasic de grădină, această plantă este adesea folosită în grădinile de tip cottage și în grădinile tradiționale. De obicei, Alcea rosea este considerată o plantă bienală, dar poate deveni perenă în anumite condiții și dacă este îngrijită corespunzător.

  Îngrijire: Alcea rosea 'Double Scarlet' preferă locurile însorite sau semiumbrite. Această plantă crește cel mai bine în soluri bine drenate și fertile.  Udarea regulată este importantă în primul an de viață al plantei și în timpul perioadelor de secetă. După ce plantele sunt bine stabilite, acestea devin mai rezistente la secetă. Tăierea florilor ofilite după înflorire poate prelungi durata de viață a plantei și poate încuraja înflorirea ulterioară. Din cauza înălțimii sale, poate fi necesar un suport pentru a menține plantele în picioare în timpul vânturilor puternice.

  Alcea rosea 'Double Scarlet' adaugă o notă de culoare și eleganță în grădina ta și poate deveni un punct de atracție în designul grădinii. Cu îngrijire adecvată, această plantă va înflori cu generozitate și va atrage privirile admirative ale celor care o văd.

  Detalii

  SKU
  10001337
  Categorii
  Greutate
  0.3 kg
  Caracteristica
  flori
  Culoare frunze
  verde
  Utilizare
  gradina, parc
  Sezon interes
  vara
  Pozitie
  soare
  Latime maturitate
  50 cm
  Inaltime maturitate
  1 m
  Forma
  vertical
  Culoare flori
  rosu

  Ce spun clientii

  Detii sau ai utilizat produsul?
  Posteaza review