Nalba de gradina (Alcea rosea Double Apricote)

10,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001795
Cum te putem ajuta?

Descriere

Livrare la ghiveci

Alcea rosea Double Apricot, cunoscută și sub numele de Nalba de gradina, este o plantă perenă cu flori spectaculoase din familia Malvaceae, originară din Europa și Asia de Sud-Vest. Alcea rosea Double Apricot are flori mari, cu petale duble, de culoare portocaliu-caisă, care apar în perioada de vară și de toamnă. Aceasta poate ajunge la o înălțime de 60 cm, având frunze mari, de culoare verde închis.

Caracteristici: Această plantă preferă solul bine drenat, umed și bogat în substanțe nutritive. Are nevoie de lumina directă a soarelui pentru a crește și pentru a produce flori abundente. Este o plantă rezistentă la boli și dăunători.

Sezon de interes: Alcea rosea Double Apricot este o plantă interesantă pentru aspectul său decorativ în perioada de vară și de toamnă, când produce flori mari și colorate. În plus, frunzele sale verzi oferă un fundal plăcut pentru florile sale vibrante.

Parfum: Alcea rosea Double Apricot nu are un parfum puternic, însă are o aromă ușor dulceagă.

Utilizare: Alcea rosea Double Apricot este utilizată în principal ca plantă ornamentală pentru a decora grădinile și parcurile urbane. Acesta poate fi plantat în grupuri, în borduri sau în ghivece pentru a crea un efect spectaculos. Acesta poate fi folosit ca plantă pentru flori tăiate, pentru a produce flori frumoase în buchete.

Plante care o pot însoți: Alcea rosea Double Apricot se potrivește bine cu plantele perene și anuale, care pot crea un contrast puternic. Se potrivește bine cu alte plante de grădină, cum ar fi Salvia nemorosa, Lupinus.

Detalii

SKU
00001795
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
flori
Culoare frunze
verde
Utilizare
borduri
Sezon interes
vara
Pozitie
soare
Latime maturitate
30 cm
Inaltime maturitate
60 cm
Forma
tufa
Culoare flori
portocaliu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review