Mur fara spini (Rubus hirtus Thornfree)

16,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000638
Cum te putem ajuta?

Descriere

Livrare la ghiveci.

Murul fără spini 'Thornfree' (Rubus hirtus 'Thornfree') este o varietate de mur cunoscută pentru că nu are spini, ceea ce face recoltarea fructelor mult mai ușoară și mai plăcută. O caracteristică distinctivă a murului 'Thornfree' este lipsa de spini pe tulpini. Acest lucru face ca recoltarea fructelor să fie mult mai confortabilă și mai puțin riscantă pentru mâini. Planta de mur 'Thornfree' poate atinge o înălțime de aproximativ 1,5 - 2 metri când este crescută corespunzător.

Descriere și Caracteristici: Murul 'Thornfree' produce fructe mari, dulci și suculente, care sunt de culoare neagră sau închisă la culoare atunci când sunt coapte. Aceste fructe sunt foarte gustoase și pot fi consumate proaspete sau folosite în diferite rețete, cum ar fi gemuri, jeleuri, prăjituri sau conserve. Frunzele murului 'Thornfree' sunt de obicei verzi și au o textură cu aspect ușor pufoasă.

Perioada de Culegere: Fructele de mur 'Thornfree' sunt de obicei gata de cules în timpul verii, în funcție de climă și de condițiile de creștere.

Îngrijire: Murul 'Thornfree' preferă să fie plantat într-un loc însorit sau cu semiumbră pentru a obține cele mai bune rezultate în ceea ce privește producția de fructe. Solul ar trebui să fie bine drenat și bogat în substanțe nutritive. Adăugarea de compost sau materie organică în sol înainte de plantare poate ajuta la asigurarea unei dezvoltări sănătoase a plantei. Asigurați-vă că planta de mur 'Thornfree' primește suficientă apă, în special în timpul perioadelor secetoase sau în timpul dezvoltării fructelor. Tăierea murului este importantă pentru a îndepărta tulpinile moarte sau bolnave și pentru a încuraja creșterea ramurilor noi care vor produce fructe în următorul sezon.

Utilizare în Grădină: Murul 'Thornfree' poate fi plantat în grădini de fructe, dar poate fi, de asemenea, crescut cu succes în ghivece sau containere mari pentru cei care au spațiu limitat. Este o plantă fructiferă ușor de crescut și este potrivită pentru grădinarii începători. Fructele sale fără spini sunt perfecte pentru a fi recoltate și consumate proaspete sau pentru a fi prelucrate în diverse rețete. Datorită aspectului său ornamental și a lipsirii de spini, murul 'Thornfree' poate fi folosit și ca plantă de acoperire a gardului sau a peretelui, oferind și o funcție decorativă în grădină.

Murul 'Thornfree' este o varietate de mur apreciată pentru fructele sale mari, dulci și fără spini. Este o alegere excelentă pentru grădinarii care doresc să cultive mur în grădina lor fără să se confrunte cu spini și cu eforturi mari în recoltare.

Detalii

SKU
00000638
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
fructifere
Utilizare
ghivece, gradina
Sezon interes
vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
1 m
Inaltime maturitate
1 m
Forma
arbust

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review