Molid sarbesc (Picea omorika) 20 cm

12,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000764
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare: 20 cm.

Livrare la ghiveci.

Molidul sârbesc, cunoscut și sub numele științific de Picea omorika, este un arbore conifer din familia Pinaceae. Acest molid are ace de culoare verde închis care sunt dispuse în spirală pe ramuri. Conurile molidului sârbesc sunt cilindrice, mici și de culoare verde la început, devenind maro când sunt mature. Acestea cresc în perechi și sunt adesea prezente în timpul sezonului de primăvară și de vară.

Sezon de Interes: Molidul sârbesc este decorativ pe tot parcursul anului, dar poate oferi un interes sporit în timpul sezonelor mai calde, când frunzele coniferei mențin o culoare verde vibrantă.

Utilizare: Molidul sârbesc este adesea plantat ca arbore ornamental în grădini și parcuri pentru aspectul său frumos și decorativ. Este apreciat pentru frunzele sale dense și culoarea verde profundă. Acest conifer poate fi folosit pentru a crea aliniamente sau garduri vii, oferind un aspect natural și atrăgător. Molidul sârbesc funcționează minunat ca o coniferă solitară în grădină, în special în contextul unui peisaj mai larg sau în combinație cu alte plante ornamentale.

Îngrijire: Molidul sârbesc preferă expunerea la soare parțial sau la umbra ușoară. Acesta poate tolera diferite condiții de lumină, dar va prospera cel mai bine în locuri bine luminate. Este important să mențineți solul bine drenat pentru a evita acumularea de apă în jurul rădăcinilor. Este necesară udarea regulată în primii ani de la plantare. Acest molid preferă solurile umede și bine drenate, dar poate crește într-o varietate de soluri, inclusiv cele argiloase sau nisipoase.

Molidul sârbesc (Picea omorika) este o alegere excelentă pentru a aduce frumusețe în grădina dvs. Apreciat pentru frunzele sale de un verde profund și pentru forma sa conică, acest conifer este o plantă ornamentală versatilă care poate fi utilizată într-o varietate de moduri pentru a aduce un plus de culoare și structură în peisajul dvs.

Detalii

SKU
10000764
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
vesnic verde
Culoare frunze
verde
Utilizare
gradina, parc
Sezon interes
iarna, primavara, toamna, vara
Pozitie
soare
Latime maturitate
5 m
Inaltime maturitate
12 m
Gard viu
Gard viu
Forma
columnar
Tip
Vesnic verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review