Molid argintiu (Picea pungens Super Blue Seedling)

35,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001821
Cum te putem ajuta?

Descriere

Livrare la ghiveci,

Inaltime la livrare 20-30 cm

Picea pungens Super Blue Seedling, cunoscută și sub numele de molid intepator, este un conifer originar din America de Nord.

Picea pungens Super Blue Seedling are o coroană densă și piramidală, cu ramuri groase și rigide, care sunt acoperite cu ace albastre argintii. Aceasta poate crește până la o înălțime de 10-20 de metri și poate avea o lățime de până la 4-6 metri.

Caracteristici: Picea pungens Super Blue Seedling este o plantă care preferă solurile bine drenate și umede, dar poate tolera și solurile sărace și uscate. Aceasta preferă zonele cu lumină solară directă, dar poate crește și în zone parțial umbrite. Picea pungens Super Blue Seedling este o plantă tolerantă la secetă și la temperaturi extreme, fiind rezistentă la ger și la vânt puternic.

Sezon de interes: Picea pungens Super Blue Seedling este un arbore, care rămâne verde tot timpul anului. În timpul iernii, aceasta poate dezvolta o tentă mai intensă de albastru.

Parfum: Picea pungens Super Blue Seedling are un parfum distinctiv, de pin.

Utilizare: Picea pungens Super Blue Seedling este utilizată în principal ca plantă ornamentală pentru a decora grădinile și spațiile verzi. Aceasta poate fi folosită și pentru a crea garduri vii, pentru a oferi umbra și protecție împotriva vântului. De asemenea, Picea pungens Super Blue Seedling poate fi utilizată pentru a îmbunătăți calitatea aerului, deoarece eliberează oxigen și absoarbe dioxidul de carbon.

Plante care o pot însoți: Picea pungens Super Blue Seedling poate fi însoțită de alte plante ornamentale, cum ar fi ienupărul, thuja sau magnolia.

Detalii

SKU
00001821
Categorii
Greutate
0.3 kg
Forma
columnar
Culoare planta
Albastru
Tip
Vesnic verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review