Mar decorative (Malus baccata pendula) 120 cm

90,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001897
Produsul nu mai este disponibil in magazinul nostru.
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare: 120 cm.

Livrare la ghiveci.

Mărul ornamental Pendula (Malus baccata Pendula)- este un arbore nu prea mare având coroana deasă cu formă pendulată. Ritmul de creștere este lent, crește până la 2-2,5 m. Frunzele sunt ovoide, subțiri, ascuțite și zimțate, de culoarea verde-deschis, lucioase, lungi de 3-8 cm, cu pețiole lungi.

Florile au 3-4 cm în diametru, sunt albe cu nuanță de roz-deschis și apar la începutul lunii mai. Înflorirea este moderat abundentă. Sunt melifere.

Fructele sunt mărunte cu un diametru de doar 1 cm, globulare, uneori puțin țuguiate, galbene, atârnând pe pețiole lungi. Fructele rămân pe copaci, de regulă, până la începutul lunii decembrie.

Mărul ornamental Pendula crește bine pe solurile fertile, moderat de umede. Este un arbore iubitor de lumina solară, dar crește și în semiumbră. Acest soi este rezistent la poluarea aerului, înghețuri și secetă.

Se recomandă a fi sădit în parcuri, spații verzi în microraioane și grădini din jurul casei. Suportă bine tunderea. Tăierea se recomandă să fie limitată, rezumându-se doar la tăierea lăstarilor.

Detalii

SKU
00001897
Categorii
Greutate
3 kg
Caracteristica
fructifere, melifere
Culoare frunze
verde
Utilizare
gradina, parc
Sezon interes
primavara, toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
1.5 m
Inaltime maturitate
2.5 m
Forma
arbore
Culoare flori
alb
Culoare planta
verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review