Mana Maicii Domnului vesnic verde (Lonicera henryi)

13,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00000468
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltime de livrare: 15-40 cm.

Modul de livrare: ghiveci.

Mana Maicii Domnului vesnic verde (Lonicera henryi) este o liană ornamentală viguroasă. Liana are frunze persistente, sub formă de inimă, cu o textură lucioasă. Crește în mod natural în formă de vreascuri și poate acoperi eficient suprafețe mari. Mana Maicii Domnului produce flori mici, tubulare. Liana poate atinge înălțimi semnificative, în funcție de condițiile de creștere și de suportul oferit.

Sezon de Interes: Mana Maicii Domnului vesnic verde oferă un interes continuu, datorită frunzelor persistente care rămân verzi pe tot parcursul anului.

Parfum: Florile lianei pot avea un parfum subtil, dulceag.

Utilizare: Este adesea folosită pentru a acoperi pergole, garduri, ziduri sau alte structuri, adăugând un aspect decorativ în grădini și peisaje.

Plante care o pot însoți: Mana Maicii Domnului vesnic verde se potrivește bine cu alte plante de gradină care se potrivesc cu condițiile de creștere, cum ar fi trandafirii, azaleele, hortensiile și plantele perene.

Îngrijire: Această liană este rezistentă și ușor de întreținut. Necesită un suport solid și un sol bine drenat. Udarea regulată, în special în perioadele uscate, poate fi benefică, dar trebuie evitate udările excesive care pot duce la probleme de mucegai. Tăierea regulată poate fi necesară pentru a controla dimensiunea lianei și pentru a încuraja o creștere sănătoasă.

Este important să țineți cont de specia specifică de Mana Maicii Domnului, deoarece există mai multe soiuri, iar caracteristicile lor pot varia.

Detalii

SKU
00000468
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
flori, gard viu, gradina japoneza, vesnic verde
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
gard viu, gradina, parc
Sezon interes
iarna, primavara, toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
5 m
Inaltime maturitate
8 m
Gard viu
Gard viu
Forma
catarator
Culoare flori
galben, rosu
Culoare planta
verde
Tip
Vesnic verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review