Mana Maicii Domnului (Lonicera japonica Red World) ghiveci 2 l

25,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000915
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare: 40-80 cm.

Modul de livrare: Ghiveci.

Lonicera japonica 'Red World' este o varietate de caprifoi sau Mana Maicii Domnului cu flori de culoare roșie intensă. Lonicera japonica 'Red World' este o plantă cățărătoare cu creștere rapidă și agățătoare. Are frunze ovale, de culoare verde închis, și produce flori tubulare de culoare roșie intensă. Florile sunt grupate în inflorescențe terminale și au un aspect atrăgător.

Caracteristici: Această varietate de caprifoi este apreciată pentru florile sale spectaculoase și colorate, care pot aduce o notă vibrantă în grădină. Este o plantă rezistentă și ușor de întreținut, adaptată la diverse condiții de sol și climă.

Sezon de interes: Înflorește în perioada de vară și până la sfârșitul toamnei. Este în acest sezon că planta produce cele mai multe flori și își arată întreaga frumusețe.

Parfum: Florile de Lonicera japonica 'Red World' au un parfum dulce și intens, care poate fi foarte plăcut. Acest parfum poate atrage albinele și alte insecte polenizatoare.

Utilizare: Această varietate de caprifoi poate fi utilizată în diverse moduri în grădini. Poate fi plantată pe garduri, pergole sau suporturi pentru a crea un efect decorativ impresionant. De asemenea, poate fi folosită pentru acoperirea zidurilor, gardurilor sau a unor spații neutilizate din grădină.

Plante care o pot însoți: Mana Maicii Domnului 'Red World' poate fi însoțită de alte plante cățărătoare, cum ar fi Clematita (Clematis spp.), Glicina (Wisteria spp.) sau Rosa (trandafir). De asemenea, poate fi combinată cu plante perene și flori de grădină, cum ar fi Salvia (Salvia spp.), Lavandula (Levănțică) sau Nepeta (Nepeta spp.).

Detalii

SKU
10000915
Categorii
Greutate
1.3 kg
Caracteristica
flori, vesnic verde
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
gard viu, gradina, parc, pergole
Sezon interes
iarna, primavara, toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
3 m
Inaltime maturitate
4 m
Gard viu
Gard viu
Forma
catarator
Culoare flori
roz
Culoare planta
verde
Tip
Vesnic verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review