Mana Maicii Domnului (Lonicera japonica Halls prolific) ghiveci 2 l

25,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 10000914
Cum te putem ajuta?

Descriere

Inaltimea de livrare: 50-80 cm.

Modul de livrare: ghiveci.

Mana Maicii Domnului este un arbust cățărător viguros, care prezintă tulpini lungi și flexibile. Are frunzișul persistent, cu frunze ovale și verzi închis. Florile sunt mici, tubulare și parfumate, grupate în ciorchini lungi și dese. Acestea au o culoare alb-gălbuie și au un parfum dulce și intens.

Caracteristici: Lonicera japonica Halls prolific este un arbust cățărător rapid, care poate atinge înălțimi considerabile și poate acoperi gardurile sau pergolele într-un mod decorativ. Are o creștere viguroasă și poate forma o umbră densă în jurul său. Este o plantă rezistentă și adaptabilă, care poate supraviețui în diverse condiții de sol și climă.

Sezon de interes: Mana Maicii Domnului înflorește în sezonul de vară, de obicei în lunile iunie și iulie. Florile sale sunt abundente și atrag albinele și alte insecte polenizatoare. Perioada de înflorire este de durată medie, oferind un spectacol floral frumos.

Parfum: Florile Mana Maicii Domnului au un parfum dulce și intens, cu note florale și ușor citrice. Aroma lor plăcută umple aerul din jurul plantei și poate fi savurată în grădină sau în apropierea spațiilor de relaxare.

Utilizare: Lonicera japonica Halls prolific este adesea cultivată ca plantă cățărătoare decorativă în grădini, pe garduri, pergole sau suporturi. Este potrivită pentru a crea garduri vii sau pentru a acoperi pereți sau structuri inestetice. De asemenea, poate fi cultivată în ghivece mari și utilizată pe terase sau balconuri.

Plante care o pot însoți: Mana Maicii Domnului se poate combina frumos cu alte plante cățărătoare, cum ar fi trandafirii sau clematitele, pentru a crea un efect vizual spectaculos. De asemenea, poate fi însoțită de plante cu flori de diferite culori și forme, pentru a adăuga varietate și interes în grădină.

Este important de menționat că Mana Maicii Domnului (Lonicera japonica Halls prolific) este o plantă viguroasă și poate deveni invazivă în unele zone. Este recomandat să monitorizați și să tăiați regulat tulpinile pentru a controla creșterea și a o menține sub control.

Detalii

SKU
10000914
Categorii
Greutate
1.3 kg
Caracteristica
decorative, flori, gradina japoneza, melifere
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
gard viu, gradina, parc
Sezon interes
vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
1.5 m
Inaltime maturitate
8 m
Gard viu
Gard viu
Forma
catarator
Culoare flori
alb, galben
Culoare planta
verde
Tip
Vesnic verde

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review