Mana Maicii Domnului ( Lonicera heckr. Goldflame)

11,00 RON
Transport gratuit de la 500 lei
Cod produs - SKU 00001418
Cum te putem ajuta?

Descriere

Livrare la ghiveci

Mana Maicii Domnului (Lonicera heckrottii 'Goldflame') este o plantă cățărătoare ornamentala populară în grădini datorită frumuseții și parfumului său. Mana Maicii Domnului este o plantă cățărătoare cu tulpini lungi și flexibile, care se agață de suporturi prin mijlocul lor. Frunzișul este compus din frunze ovale sau lanceolate, de culoare verde intens. Florile sunt grupate în inflorescențe în formă de tub, având o nuanță de culoare galbenă-aurie, care se transformă într-un portocaliu aprins pe măsură ce înfloresc.

Caracteristici: Lonicera heckrottii 'Goldflame' se remarcă prin frunzișul său dens și florile frumoase, care se dezvoltă în timpul sezonului de vară. Această varietate are frunzișul verde închis pe partea superioară, iar pe partea inferioară prezintă o nuanță de violet. Pe lângă aspectul său estetic, are și un parfum plăcut, atrăgând fluturii și alte insecte polenizatoare.

Sezon de interes: Mana Maicii Domnului înflorește în sezonul de vară, de obicei în lunile iunie și iulie, oferind o frumoasă priveliște și un miros îmbietor în grădină.

Parfum: Florile Mana Maicii Domnului au un parfum dulce și delicat, care adaugă o notă aromatică plăcută în aerul din jur.

Utilizare: Această plantă cățărătoare este frecvent utilizată pentru a înfrumuseța gardurile, pergolele, zidurile și alte structuri de susținere în grădină. Poate fi, de asemenea, cultivată în ghivece mari și utilizată pentru a crea un perete verde sau pentru a adăuga o notă de culoare și parfum pe terase sau balcoane.

Plante care o pot însoți: Mana Maicii Domnului se poate asocia cu alte plante cățărătoare sau cu plante perene cu flori colorate, cum ar fi trandafirii sau clematitele. De asemenea, poate fi plantată alături de plante cu frunziș atractiv, cum ar fi hosta sau ferigi, pentru a crea un decor diversificat și plin de viață în grădină.

Mana Maicii Domnului preferă o expunere la soare plin sau la lumină parțială și un sol bine drenat. Este o plantă rezistentă și ușor de întreținut, care poate fi tăiată pentru a menține dimensiunea și forma dorită.

Detalii

SKU
00001418
Categorii
Greutate
0.3 kg
Caracteristica
decorative
Parfum
da
Culoare frunze
verde
Utilizare
gard viu, gradina, parc
Sezon interes
toamna, vara
Pozitie
semiumbra, soare
Latime maturitate
2 m
Inaltime maturitate
2 m
Forma
catarator
Culoare flori
galben, rosu

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review